Samsung pokreće inicijativu obuke gejmera koja im pomaže da dodatno usavrše svoju igru

Gaming_Samsung

Novi sajt i Youtube kanal nude detaljne preporuke i savete za igranje vodećih gejmera  i kreatora sadržaja, kao i ekskluzivna uvodna predstavljanja novih proizvoda

Beograd, 18. septembar 2023 –  Samsung je osmislio novi program obuke koji gejmerima različitih sposobnosti pomaže da svoje veštine podignu na još viši nivo.
 
Samsung „Embrace your game“ gejming portal i Samsung globalni Youtube kanal će obuhvatiti objašnjenja i stručno vođenje vrhunskih profesionalnih gejmera i kreatora sadržaja. Tu su interaktivne sesije obuke uz aktivno učešće, video radionice i uputstva, kao i obilje gejming sadržaja za usavršavanje svih vrsta gejmera. Ova inicijativa će takođe sadržati uvodna predstavljanja Samsung najnovijih proizvoda i gejming tehnologije.

Odeljak pod nazivom Obuka za usavršavanje gejmera na ovoj platformi će obuhvatiti preporuke, savete i tajne kako najbolje savladati najbolje igrače igre Diablo Immortal® i kako se razvijati kao gejmer u igri World of Warcraft®.

Ovaj odeljak se odnosi na sve vrste gejmera, od rekreativnih doprofesionalnih , i naslove na mobilnim uređajima, računarima i konzolama.

„Samsung želi da pomogne korisnicima da maksimalno uživaju u igrama. Obuka gejmera će pomoći velikom broju ljudi širom Evrope da budu najbolji što mogu u gejmingu i potpuno uživaju u tome“, izjavio je Benžamin Braun, direktor marketinga u kompaniji Samsung za Evropu. „Drago nam je što sarađujemo sa fantastičnim predavačima i kreatorima sadržaja uključujući Randolpha. Takođe smo srećni zbog partnerstva sa kompanijom Activision Blizzard u okviru ove inicijative jer delimo zajedničku viziju osnaživanja nove generacije ambicioznih igrača.“ Inicijativa „Embrace your game“ će pomoći da svi osećaju da pripadaju svetu gejminga i da mogu da donose informisane odluke o svojoj gejming tehnici. To će gejming učiniti još važnijim delom evropske kulture.“

Među profesionalnim gejmerima i kreatorima sadržaja koji učestvuju u obuci su:

  • QueenE: Vešta, zabavna stručnjakinja za igru Overwatch® 2. Ova švedska strimerka iz Velike Britanije je čuvena po svojim stručnim komentarima i pametnim gejming savetima. Bila je generalna menadžerka švedskog tima na Svetskom prvenstvu u igri Overwatch 2018, godine i osvojila je bronzanu medalju (u ženskoj kategoriji) na IeSF svetskom prvenstvu u igri StarCraft® 2.
  • AnnacakeLIVE: Posvećena, popularna Twitch strimerka. Očarava gledaoce svojim veselim karakterom i veštim igranjem igre Diablo®. Trenutno živi u Frankfurtu.
  • LittleMoTAC: Aktivna Overwatch 2 strimerka, glasna zagovornica raznolikosti i inkluzije i bolje zastupljenosti u gejmingu.
  • Rage Darling: Harizmatična kreatorka sadržaja u igri World of Warcraft sa strašću, znanjem i inkluzivnim pristupom koja nudi imersivno i pozitivno iskustvo.

Za one koji žele najbolje monitore, telefone i druge proizvode za vrhunsku postavku gejming opreme, odeljak o hardveru u okviru Obuke za gejmere sadrži savete sve vrste igrača. Obuhvata sve od jednostavne potrage za najboljim gejming TV uređajem do sastavljanja prilagođenog računara, menjanja GPU ili otkrivanja koje su vrhunske SSD kartice. Prilagođena svim vrstama postavki za gejming, bilo da je u pitanju računar ili konzola, ova platforma nudi relevantne informacije za svakoga.
 
Stručnjak za hardver je Aleks Bruks iz kompanije TechFlow. Aleks je tehnološki mag poznat po detaljnim analizama i informativnim uputstvima. Ima više od 460 hiljada pratilaca na društvenim mrežama.
Obuka za gejmere je deo nove Samsung platforme „Embrace your game“. Ova platforma prepoznaje da više ne postoji samo jedna vrsta gejmera i da se razvija raznolika, živopisna zajednica. Samsung je razvio čitav niz gejming proizvoda koji svakom igraču omogućavaju da sebi i svom stilu prilagode postavku jer zna da proizvodi koji su najbolji u svojoj klasi omogućavaju neverovatno iskustvo za gejmere.

Među „Embrace your game“ proizvodima su:

  • Odyssey OLED G9 Odlikuje se prvim na svetu DQHD OLED ekranom sa odnosom 32:9. Neo Quantum Pro procesor za izuzetno detaljan kvalitet slike koristi veštačku inteligenciju da odredi koje delove slike treba poboljšati. Ovaj novi monitor takođe ima Samsung Gaming Hub, aplikaciju na bazi klauda tako da nema potrebe za konzolama ili sporim preuzimanjima[1].
  • S23 Ultra Galaxy pametni telefon. Ima Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 čip, najbrži procesor na tržištu. Prostor za skladištenje iznosi 928,1 GB. Kapacitet baterije je čak 25 sati za LTE i Wi-Fi emitovanje.
  • 65” QN90C Neo QLED 4K HDR Smart Quantum Matrix Technology sa Mini LED-ovima za izuzetno oštru sliku. Neural Quantum 4K procesor koristi , VI i 20 neuronskih mreža za optimizaciju zvuka, osvetljenja, boje i detalja.

Video je na linku: https://www.youtube.com/watch?v=6YnSSFtb-DM

Za više informacija posetite https://www.samsung.com/uk/game-portal/

 

O kompaniji Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspiriše svet i oblikuje budućnost idejama i tehnologijama koje donose transformaciju. Kompanija redefiniše svetove televizora, pametnih telefona, nosivih uređaja, tableta, digitalnih uređaja, mrežnih sistema i memorije, LSI sistema, livenih i LED rešenja. Za najnovije vesti posetite Samsung newsroom na adresi http://news.samsung.com.

Overwatch, Diablo, Diablo Immortal, World of Warcraft, StarCraft i Hearthstone su registrovani zaštitni znaci kompanije Blizzard Entertainment, Inc. Svi drugi zaštitni znaci koji se pominju u ovom dokumentu su u vlasništvu svojih respektivnih vlasnika.

Izvor: Represent

[1] Dostupnost može zavisiti od tržišta.

 

newsmaster