Sinergija 23 – Inspirativna era!

Sinergija2023

Inovativna i inspirativna! Sinergija 23 startuje 28. novembra, u hotelu Crowne Plaza u Beogradu, gde ćete kroz tri konferencijska dana, do 30. novembra, moći da pratite potpuno novi sadržaj.  Keynote izlaganja, interaktivne sesije, provokativne diskusije, tehnička predavanja i poseban segment posvećen startapima i inovacijama, i ove godine učiniće da ostanete u koraku sa super brzim promenama u tehnološkom razvoju.  Pratite nas redovno na zvaničnim društvenim mrežama i saznajte prvi koje novine smo pripremili za vas.

Budite deo inspirativne ere – obezbedite svoje mesto na Sinergiji 23 na vreme!

Sinergija 2023 - Registracija

Super promo period – najpovoljnije cene ulaznica

Iskoristite super promo period za registraciju i rezervišete svoje ulaznice po najpovoljnijim cenama. Super promo period registracije za Sinergiju 23 će trajati do 10. oktobra 2023. godine. U ovom periodu, cena kotizacije za Tehničke dane (28-29. novembar, 2023) iznosiće 40.000 rsd + PDV, dok je cena za Biznis dan (30. novembar) ista u svim periodima i iznosi 33.000 rsd + PDV ista cena u svim periodima registracije.

Ukoliko kupite kotizaciju za Tehničke dane Sinergije 23, kotizaciju za Biznis dan možete dobiti sa popustom od 50%, po ceni od 16.500 RSD + PDV.  Cena ulaznice za Sinergija Startups dane za sve periode registracije iznosi 26.000  RSD + PDV. Sve informacije o cenama u ostalim periodima registracije, kao i o popustima za veći broj kotizacija, možete pogledati na sledećem  linku

Više informacija -> Sinergija.Live

Izvor: Sinergija.Live

 

newsmaster