Istražite razigrani dizajn nove linije futroli za telefone Galaxy Z Fold5 i Z Flip5

samsung

Za korisnike koji žele da svoj uređaj čuvaju u najboljem stanju, futrola je obavezna. Pored toga, futrola telefona unapređuje mobilno iskustvo uz dodatnu funkcionalnost i neograničene stilove koji se nude.

Da bi pomogla korisnicima da personalizuju i zaštite svoje uređaje, kompanija Samsung Electronics je predstavila novu liniju specijalnih futroli za nove modele telefona Galaxy Z Fold5 i Z Flip5.

Rukujte S Pen olovkom uz veću udobnosti: Galaxy Z Fold5 Slim S Pen futrola

Galaxy Z Fold5 Slim S Pen futrola se odlikuje tankim dizajnom i savršen je izbor i za Galaxy Z Fold5 i za S Pen Fold olovku. Pored izuzetno privlačnih boja, futrola sadrži reciklirane plastične materijale[1] koji pomažu korisnicima da zaštite svoje telefone i S Pen Fold olovke vodeći računa o planeti.

Hvatanje beleški nikad nije bilo lakše – izvadite S Pen Fold olovku iz njenog ležišta pritiskom na dugme i vratite je tako da sklizne duž ležišta dok ne klikne na svoje mesto. Uz Galaxy Z Fold5 Slim S Pen futrolu više neće postojati mogućnost da izgubite S Pen Fold olovku.

samsung

Iskustvo gledanja u pokretu: Galaxy Z Fold5 stojeća futrola sa kaišem

Za maksimalno uživanje u vrhunskom ekranu modela Galaxy Z Fold5, Galaxy Z Fold5 stojeća futrola sa kaišem ima kaiš koji se lako može zameniti odvojivim postoljem – što omogućava gledanje celog ekrana svuda i u svakom trenutku.

samsung

Postolje nudi odlično iskustvo gledanja bez korišćenja ruku na modelu Galaxy Z Fold5, dok odvojivi kaiš služi za stabilno i bezbedno držanje telefona radi lakog nošenja.

Pored toga, jednostavni, a praktični dizajn omogućava korisnicima da besplatno zamene odvojivo postolje i kaiš drugom kompatibilnom dodatnom opremom za futrolu u cilju kompletnog prilagođavanja koje odgovara potrebama i stilu njihovog uređaja.

Kao i Galaxy Z Fold5 Slim S Pen futrola, Galaxy Z Fold5 stojeća futrola sa kaišem sadrži reciklirane plastične materijale.[2]

Čvrsta, a mekana: Galaxy Z Fold5 futrola od eko-kože

Za one koji žele još savršeniju futrolu, Galaxy Z Fold5 futrola od eko-kože predstavlja najbolji način da se izgled telefona Galaxy Z Fold5 podigne na još viši nivo. Ova futrola se odlikuje glatkom spoljašnjošću i mekanom unutrašnjom postavom koja obavija telefon. Pored toga, futrola od eko-kože je napravljena iz bio i biljnih izvora, uključujući kukuruz i druge reciklirane plastične materijale.[3]

samsung

Mada neka dodatna oprema za pametne telefone može da bude neudobna za držanje tokom dužeg vremenskog perioda, spoljašnjost Galaxy Z Fold futrole od eko-kože na biljnoj bazi nudi lako držanje i rukovanje uređajem tokom celog dana. Uz elegantni dizajn koji prianja uz telefon, Galaxy Z Fold futrola od eko-kože garantuje korisnicima da je njihov telefon u sigurnim rukama i zaštićen od oštećenja.

Minimalistički dizajn uz maksimalno prilagođavanje: Galaxy Z Fold5 providna Gadget futrola

Neki korisnici više vole jednostavnu futrolu koja im omogućava da pokazuju svoj uređaj. Galaxy Z Fold5 providna Gadget futrola je savršena za to – zahvaljujući providnom dizajnu koji omogućava da Galaxy Z Fold5 zablista.

samsung

Galaxy Z Fold5 providna Gadget futrola redefiniše „multifunkcionalnost“ uz fleksibilne dodatke za različite situacije – od prstenova preko fotografisanja do postolja za gledanje video materijala i kaiševa za lako nošenje.

Moderne futrole nežnih boja: Galaxy Z Flip5 silikonska futrola sa prstenom

ZFold5-ZFlip5

Galaxy Z Flip5 silikonska futrola sa prstenom kombinuje modu i funkcionalnost dodatkom pastelnih nijansi mekanoj, silikonskoj futroli koja odgovara svakom prstu. Futrola i prsten dolaze u pet boja – mint, kajsija, lavanda, indigo i krem – i napravljeni su od recikliranih materijala.[4]

Kompaktnog dizajna za tanak telefon, ova futrola omogućava korisnicima da udobno vrte prsten oko prsta i nose svoj Galaxy Z Flip5 kud god da idu.

Zaštićen od vrha do dna: Galaxy Z Flip5 Flap futrola od eko-kože

Kao i Galaxy Z Fold5 futrola od eko-kože, Galaxy Z Flip5 Flap futrola od eko-kože je napravljena od kože na biljnoj bazi za izdržljiv dizajn koji traje. Šik futrola je dobijena iz izvora na bio i biljnoj bazi, kao što je kukuruz i od recikliranih plastičnih materijala[5] za unapređeni, održivi osećaj. Da bi originalna šarka modela Galaxy Z Flip5 ostala zaštićena tokom korišćenja, Galaxy Z Flip5 Flap futrola od eko-kože obuhvata i nju radi dodatne zaštite.

samsung

Kristalno čista prilagodljivost: Galaxy Z Flip5 providna Gadget futrola

Uz Galaxy Z Flip5 providnu Gadget futrolu je lako pokazati boju modela Galaxy Z Flip5 – bilo da je mint, grafit, krem ili lavanda. Napravljena od recikliranih materijala[6] Galaxy Z Flip5 providna Gadget futrola u prvi plan ističe boju uređaja.

Slično Galaxy Z Fold5 providnoj Gadget futroli, Galaxy Z Flip5 providna Gadget futrola dolazi sa fleksibilnim dodacima za unapređeno korišćenje uređaja u različitim situacijama.

samsung

Futrole ne služe samo za zaštitu telefona – nove futrole specijalno osmišljene za modele Galaxy Z Fold5 i Z Flip5 ističu najbolje funkcije ovih uređaja. Uz stilove i dizajn za sve ukuse, Galaxy Z Fold5 i Z Flip5 futrole omogućavaju vrhunsko prilagođavanje za superiorno mobilno iskustvo.

###

O kompaniji Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung nadahnjuje svet i oblikuje budućnost transformirajućim idejama i tehnologijama. Kompanija redefiniše svet televizora, pametnih telefona, nosivih uređaja, tableta, digitalnih uređaja, mrežnih sistema i memorije, LSI sistema, livenih i LED rešenja. Za najnovije viesti posetite Samsung Newsroom na adresi http://news.samsung.com.

Izvor: Represent

 

[1] Plastični deo Galaxy Z Fold5 Slim S Pen futrole sadrži najmanje 15% recikliranog upotrebljenog materijala (UL ECVP 2809).
[2] Plastični deo Galaxy Z Fold5 stojeće futrole sa kaišem sadrži najmanje 15% recikliranog upotrebljenog materijala (UL ECVP 2809).
[3] Plastični deo Galaxy Z Fold5 futrole od eko-kože sadrži reciklirane materijale sa UL sertifikatom. Galaxy Z Fold5 futrola od eko-kože (EF-VF946) kaišem sadrži najmanje 16% recikliranog upotrebljenog materijala (UL ECVP 2809), mereno na osnovu težine plastičnih delova.
* Galaxy Z Fold5 futrola od eko-kože sadrži najmanje 1% materijala na bio bazi (UL ECVP 9798).
** Spoljašnji deo Galaxy Z Fold5 futrole od eko-kože sadrži najmanje 10% materijala na bio bazi.
*** Galaxy Z Fold5 futrola od eko-kože je napravljena od sintetičkog materijala čije karakteristike su slične koži, a ne od prave kože. Navedene ekološke osobine su ograničene na reciklirani sadržaj.
[4] Plastični deo Galaxy Z Fold5 silikonske futrole sa prstenom sadrži najmanje 15% recikliranog upotrebljenog materijala (UL ECVP 2809).
[5] Plastični deo Galaxy Z Flip5 Flap futrole od eko-kože sadrži reciklirane materijale sa UL sertifikatom.
Galaxy Z Flip5 Flap futrola od eko-kože (EF-VF731) sadrži najmanje 14% recikliranog upotrebljenog materijala (UL ECVP 2809), mereno na osnovu težine plastičnih delova.
* Galaxy Z Flip5 Flap futrola od eko-kože sadrži najmanje 1% materijala na bio bazi (UL ECVP 9798).
** Spoljašnji deo Galaxy Z Flip5 Flap  futrole od eko-kože sadrži najmanje 11% materijala na bio bazi.
*** Galaxy Z Flip5 Flap futrola od eko-kože je napravljena od sintetičkog materijala čije karakteristike su slične koži, a ne od prave kože. Navedene ekološke osobine su ograničene na reciklirani sadržaj.
[6] Drška Galaxy Z Flip5 providne Gadget futrole sadrži najmanje 9,3% recikliranog upotrebljenog materijala (UL ECVP 2809).
* Bočno dugme Galaxy Z Flip5 providne Gadget futrole sadrži najmanje 34% materijala na bio bazi (UL ECVP 9798).

newsmaster