Service Plus je započeo novi internet servis

Jedan od najvećih izazova uspešnog menadžmenta jeste informisanost. To je posebno bitno u velikim i kompleksnim infrastrukturama kao što je industrija. Vodeći menadžeri u maloprodajnoj indistriji moraju da imaju prave informacije u pravom momentu. Samo ako su dobro informisani, sposobni su da donesu prave odluke kada je potrebno.
Kako bi ispunili taj veliki zahtev Service Plus je započeo internet servis pod nazivom retail-it.info. Retail-it.info je internet platforma gde se najnovije vesti iz maloprodajne industrije širom sveta sakupljaju i objavljuju. Tim koji stoji iza ovog projekta svakodnevno pretražuje internet, a ukoliko postoje relevantne vesti, one će biti ubačene u bazu podataka sajta. Svakako, retail-it.info tim se brine da objavi izvor kako bi posetilac mogao direktno da pogleda originalnu vest.
S obzirom na to da se svi članci objavljuju kao kompletni tekstovi u bazi podataka, sa lakoćom se može upotrebljavati za istraživanje tržišta, kompanija, trendova i sl.
Već nakon nekoliko meseci test faze, internet platforma retail-it.info poseduje oko 1600 članaka o maloprodajnoj industriji i oblastima bliskim informacionim tehnologijama u trgovini.
Retail-it.info ja najbolji način da se brzo informišete i to u željenim oblastima. Svi članci su sortirani u različite kategorije. Odabirom neke od kategorija lako pristupate isključivo vestima koje želite.
I menadžerima se sviđa.
Sadržaj svakodnevno čita oko 250 posetilaca, a što je veoma zanimljivo većina posetilaca su proizvođači u oblasti maloprodajne industrije: IBM, Epson, Toshiba, Wincor Nixdorf i mnoge druge vodeće kompanije. Sa druge strane vodeći svetski trgovci poput Carrefour, IKEA, Lidl, Metro, Shell i mnogi drugi svakodnevni su posetioci ovog servisa.
Marketing menadžer u Service Plus-u i lider retail-it.info tima Sonja Moićević smatra da je retail-it.info veoma uspešan: „Iskreno, iznenađeni smo uspehom. Znamo da je informisanost veoma važna za svakog menadžera. To je upravo bila osnova naše ideje i kreiranja platforme. Ali nismo verovali da će reakcija biti toliko pozitivna. Imamo više od 6000 posetilaca mesečno i broj se još uvek povećava – odlično!
Sada razmišljamo o sledećim koracima. Obogatićemo sadržaj članaka, ali i započeti štampanje. Pored toga, razmišljamo i o mogućim partnerima.“
Sa ovom idejom i ovim planovima za budućnost http://www.retail-it.info će postati zasigurno veoma poznata informativna platforma za maloprodajnu industriju.

newsmaster