Canon – Canon imageRUNNER ADVANCE PLATFORMA

Platforma Canon imageRUNNER ADVANCE dobila „BLI“ priznanja za upotrebnu vrednost i mogućnosti skeniranja

  • Bajers laboratorija istakla je jednostavnost upotrebe i mogućnosti skeniranja i obezbeđivanja nesmetanog odvijanja radnih procesa, kao dominantne kvalitete nedavno predstavljene platforme za štampu kompanije Canon
  • Platforma Canon imageRUNNER ADVANCE obezbeđuje povećanu efikasnost, sigurnost i uštede, kao i manji uticaj tehnologije na životnu sredinu

Beograd, 23. decembar 2009. – Kompanija Canon dobila je dva priznanja Bajers laboratorije (Buyers Laboratory Inc – BLI) naziva „Izuzetno dostignuće“, za nedavno lansiranu platformu za štampu – „Canon imageRUNNER ADVANCE“.

Vodeća svetska organizacija za nezavisno procenjivanje i vrednovanje, sezonskim priznanjima nagrađuje najinovativnije proizvode i rešenja na tržištu. Priznanja „Izuzetno dostignuće za jesen 2009“ dodeljena su platformi Canon imageRUNNER ADVANCE za „jednostavnost upotrebe “ i „izuzetne mogućnosti skeniranja“.

Dejvid Svitnam, menadžer evropske BLI laboratorije i istraživanja, tim povodom prokomentarisao je: „Platforma imageRUNNER ADVANCE čini proces konvertovanja papirnih dokumenata u elektronski format bržim i jednostavnijim nego ikada. Kako je konvergencija elektronskih i papirnih dokumenata i dalje ključan poslovni proces u kompanijama, Canon je u ovoj platformi najnovije generacije postavio više standarde u mogućnostima skeniranja i digitalizacije.“

Ova napredna platforma za multifunkcijsku štampu (MFP) obuhvata potpuno novi dijapazon  MFP uređaja – seriju imageRUNNER ADVANCE C5000 (30/35/45/51ppm),  seriju C7000 (55/65ppm) i PRO seriju C9000 uređaja za manje obime profesionalne štampe (60/70ppm) – sa stotinama poboljšanja u odnosu na prethodnu iR platformu. Nastala na osnovu povratnih informacija korisnika i partnera, nova serija projektovana je da zadovolji rastuće zahteve savremenog poslovanja pružanjem viših nivoa efikasnosti, sigurnosti i ušteda, i manjeg posrednog štetnog uticaja na životnu sredinu.

Bajers laboratorija prepoznala je platformu Canon imageRUNNER ADVANCE i zbog upotrebne vrednosti koju donosi korisnicima. Ova platforma omogućava korisnicima da sačuvaju i uskladište lične radne operacije i procese, uključujući sva podešavanja i destinacije, samo jednim pritiskom na dugme. Novi meni za brz pristup komandama, „QuickMenu“, značajno olakšava korišćenje uređaja pošto su tokovi radnih operacija korisnika povezani sa korisničkim profilom, i može da im se pristupi preko konzolne kontrolne table. Bajers laboratorija je takođe istakla da je ova kontrolna tabla još intuitivnija nego ranije, zahvaljujući velikom ekranu na dodir.

Kompanija Canon nagrađena je i zbog novih mogućnosti skeniranja u imageRUNNER ADVANCE multifunkcijskim uređajima. Nova platforma korisnicima omogućava da brzo skeniraju papirna dokumenta i digitalizovanu verziju sačuvaju na više destinacija. Podrška za formate datoteka među kojima su i Adobe® PDF, Office Open XML i Reader Extensions, olakšava korisnicima rad sa originalnim papirnim dokumenima, njihovo obeležavanje, dodavanje beleški i dopisivanje komentara, kao i čuvanje dokumenata u arhivama.

Pol Rountri, marketing menadžer Sektora za upravljanje proizvodima i strategije u kompaniji Canon Europe, komentariše: „Dokumenti su krvotok svake organizacije a baratanje štampanim i elektronskim dokumentima sastavni deo kancelarijskog posla. Automatizovanjem procesa praćenih dokumentima, uz pomoć moćne funkcionalnosti skeniranja i intuitivnog interfejsa, Canon imageRUNNER ADVANCE omogućava da zaposleni budu produktivniji.

Canon imageRUNNER ADVANCE vidimo kao zaista revolucionarnu tehnologiju i raduje nas što je Bajers laboratorija već prepoznala jednostavnost kojom se koristi, što dokazuje da ova serija uređaja može da pojednostavi način na koji organizacije posluju.“

Izveštaji sa testiranja su u izradi i biće dostupni po zahtevu.

O kompaniji Canon Europe

Canon Europe je evropska ispostava kompanije Canon Inc. sa  sedištem u Japanu, vodećeg svetskog inovatora i dobavljača informacionih tehnologija, tehnologija digitalnih slika kao i rešenja namenjenih pojedincima i kompanijama.

Glavni poslovni fokus kompanije Canon Europe su dva precizno definisana tržišta: poslovna rešenja (razvoj IT proizvoda, rešenja i usluga za poslovnu i profesionalnu štampu) i potrošačka rešenja za obradu slike (foto, video, štampači, skeneri, faks mašine i multifunkcijski uređaji).

Canon Europe nudi i industrijske proizvode, uključujući emisionu (broadcast) optiku, poluprovodnike i medicinsku opremu.

Canon Europe zapošljava više od 11.000 ljudi širom Evrope, Srednjeg Istoka i Afrike (EMEA region).

Detaljnija obaveštenja o kompaniji Canon Europe dostupne su na adresi www.canon-europe.com

O kompaniji Canon Adria d.o.o.

Canon Adria d.o.o. je kompanija sa sedištem u Ljubljani, u vlasništvu kompanije Canon CEE (Canon Central and East Europe). Osnovna delatnost kompanije Canon Adria jeste davanje tehničke podrške i trgovina na celokupnom području Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Makedonije i Albanije.

Detaljnija obaveštenja o kompaniji Canon Adria dostupne su na adresi: www.canon.rs

newsmaster