Toshiba pokreće prvu regionalnu kampanju

Beograd, 8. mart 2010. – Toshiba, jedna od najvećih kompanija u računarskom sektoru, pokreće prvu regionalnu komunikacijsku kampanju kojom promoviše jedinstveni garancijski paket pod nazivom ’’Garancija bez obzira na sve’’. To podrazumeva nov korporativni blog (www.garancijabezobzira.rs), niz kratkih onlajn filmova, angažovanje blogera, aktivnosti na Facebooku i razni promotivni programi.

Goran Kurt, marketing menadžer za jugoistočnu Evropu i Izrael Centralnoevropskog sektora za kompjuterske sisteme, kaže: „Nova kampanja podržava našu strategiju putem koje želimo da ljudi shvate da, bez obzira što su Toshiba laptopovi oduvek poznati po svojoj pouzdanosti i kvalitetu, želimo da budemo sigurni da se iskustvo naših korisnika neće ni na koji način izmeniti’.

„Garancija bez obzira na sve“ pruža korisnicima dodatni nivo zadovoljstva, zaštite u slučaju štete ili krađe, kao i pokrića u slučaju gubitka posla.

Garancija zadovoljstva omogućava korisniku da radi i igra se, a u slučaju da nije potpuno zadovoljan kupljenim laptopom, može da ga vrati u roku od dve nedelje od kupovine.

Pokriće slučajne štete omogućava zamenu ili popravku laptopa ukoliko se slučajno ošteti u roku od godinu dana.

Uz Pokriće krađe Toshiba daje korisnicima isti ili odgovarajući laptop ako je originalni ukraden u roku od godinu dana.

Sa Pokrićem nezaposlenosti korisnicima koji kupe Toshiba laptop biće vraćen novac u slučaju da iznenada izgube posao u prvoj godini nakon kupovine i pružiće im priliku da zadrže kupljeni model kao deo dogovora.

Besplatna „Garancija bez obzira na sve“ važi za svaki novi kupljeni Toshiba laptop. Da bi dobili ovu garanciju, korisnici moraju da prihvate pravila i uslove i registruju svoju novu mašinu sedam dana nakon kupovine na adresi www.nomatterwhatguarantee.com za standardnu Toshiba garanciju i „Garanciju bez obzira na sve“.

„Garancija bez obzira na sve” uvedena je pre godinu dana, u pravo vreme, u ekonomskoj situaciji. Ovim potezom smo dodatno učvrstili poziciju Toshibe kao pouzdane robne marke među partnerima i krajnjim korisnicima. Naši kupci mogu uvek da se osećaju sigurno kada kupuju Toshiba laptop“, izjavio je Adrijan Vazdar, biznis menadžer za region Jadrana kompanije Toshiba Europe GmbH.

Nova regionalna kampanja traje do 11. aprila 2010. i obuhvata sledeće zemlje: Bugarsku, Hrvatsku, Kipar, Grčku, Izrael, Maltu, Rumuniju, Srbiju i Sloveniju. Kampanju na regionalnom nivou je izradio McCann Worldgroup Rumunija: McCann Erickson, Universal McCann, MRM WorldWide,  McCann PR i Momentum.

O kompaniji Toshiba

Sektor kompjuterskih sistema Toshibe Evropa je vodeća kompanija u oblasti mobilnih kompjuterskih sistema.  Sa sedištem u nemačkom gradu Nojsu, Toshiba Evropa je podružnica Toshiba korporacije, jedne od najvećih kompjuterskih i elektronskih kompanija na svetu.

Toshiba korporacija je lider u informacionim i kompjuterskim sistemima, elektronskim komponentama, proizvodima široke potrošnje i električnim sistemima. Integracija svih ovih raznolikih elemenata omogućuje kompaniji poziciju inovatora u oblasti najsavremenijih komponenti, proizvoda i sistema. Toshiba je osnovana 1875, a danas ima globalnu mrežu sa preko 740 kompanija i 198.000 zaposlenih šiom sveta, uz godišnju prodaju koja premašuje 76 milijardi dolara.