HTC KORPORACIJA imenovala novog direktora marketinga za evropu

LONDON, UK – February 08, 2010HTC Korporacija, globalni dizajner pametnih telefona, je imenovala Vladimira Malugina na poziciju novog direktora marketinga za region Evrope, Bliskog Istoka i Afrike (EMEA). Ovaj renomirani stručnjak u prošlosti je radio kao direktor proizvoda i marketinga u Polaroid Elektronik i direktor razvoja tržišta Eastman Kodak kompanije. Na novoj poziciji u HTC Korporaciji Malugin će biti odgovoran za celokupan HTC brend u pogledu marketinga i komunikacija širom EMEA regiona.

Vladimir Malugin, direktor marketinga za EMEA region, rekao je: “HTC ima reputaciju lidera u domenu inovativnosti i dizajna i svojim korisnicima obezbedjuje jedinstveno iskustvo upotrebe mobilnih telefona. HTC prolazi kroz uzbudljiv period razvoja prepoznatljivosti brenda kod korisnika i učvršćuje svoju poziciju vodećeg proizvođača pametnih telefona. Velika mi je čast i zadovoljstvo što sam se pridružio HTC Korporaciji u tako važnom periodu razvoja ovog brenda koji je prvenstveno fokusiran na korisnike.  Raduje me i mogućnost da ličnim zalaganjem doprinesem uspehu i u budućnosti HTC Korporacije.

Vladimir Malugin donosi bogato iskustvo stečeno na ključnim pozicijama marketinga i menadžmenta uspešnih evropskih brendova, na kojima je radio tokom prethodnih godina. Takođe, Malugin je predvodio inicijalni razvoj mobilnih čipsetova, a osnovao je i marketing i digitalnu konsultantsku agenciju koja podržava veliki broj preduzeća, uključujući i multinacionalne kompanije.

“HTC traži ljude koji mogu sistematizovano i efikasno da upravljaju jedinstvenim HTC brendom koji je fokusiran na korisnike,”rekao je Florian Seiche, potpredsednik HTC Europe. “Imenovanje Vladimira je važan korak u uspostavljanju globalne vizije HTC Korporacije.“

O HTC Korporaciji

HTC Korporacija (HTC) je jedna od kompanija koje se najbrže razvijaju u industriji mobilnih telefona.  Kao pionir, kontinuirano radi na usavršavanju mobilnih usluga kroz unapredjenje dizajna, korisnosti i inovativnosti koji u značajnoj meri mogu da poboljšaju način na koji ljudi širom sveta žive i komuniciraju. Kompanija se kotira na Taiwan Stock Exchange. Za više informacija o HTC Korporaciji, posetite sajt kompanije:  www.htc.com

newsmaster