HP – POŠALJITE LEPTIRA PRIJATELJIMA

Beograd, 6. septembar 2010 – Kompanija Hewlett-Packard je pokrenula konkurs na društvenoj mreži Facebook putem aplikacije „Pošaljite leptira prijateljima!“. Troje najboljih „sakupljača“ leptira na kraju konkursa dobiće prenosivi računar HP Mini 210 Vivienne Tam Edition, koji je prepoznatljiv upravo po leptirićima koji ga ukrašavaju. Pored toga, svake nedelje HP će najboljeg sakupljača nagraditi kompjuterskim mišem iz iste edicije. Konkurs traje do 5. oktobra, a svi Facebook korisnici aplikaciji mogu da pristupe na linku http://apps.facebook.com/leptiri-rs.

Sve što je potrebno je da Facebook korisnik pošalje leptire svojim prijateljima, sačeka da oni prihvate aplikaciju i time dobija leptira i potrebne poene. Što više leptira pošalje, to će prikupiti više poena. Ukoliko postane ljubitelj HP stranice na mreži Facebook http://www.facebook.com/pages/HP-Srbija/32791699239 dobija 20 bodova kao bonus. Na kraju svakog razdoblja konkursa ocenjuju se rezultati i određuju pobednici prema broju stečenih bodova. Obaveštenja o nagradama de biti poslata učesnicima u elektronskom obliku na njihov e-mail naveden u aplikaciji Facebook.

Učesnik konkursa treba da bude Facebook korisnik, fizičko lice starije od 18 godina sa trajnim boravkom u Republici Srbiji, koji prihvata pravila konkursa.

O HP Mini 210 Vivienne Tam Edition

Prenosivi računar HP Mini 210 Vivienne Tam Edition je premijerno predstavljen na modnoj reviji tokom Nedelje mode u Njujorku, kao deo kolekcije Vivienne Tam za proleće 2010. godine.

Kombinacija upečatljivog dizajna inspirisanog kineskom bajkom Butterfly Lovers i vrhunske računarske tehnologije, HP Mini 210 Vivienne Tam Edition pretvara u neodoljivi modni aksesoar. Uz masu od samo 1,22 kilograma i manje od 3 cm debljine, vrlo lako staje u tašnu ili torbu. Računar je poznat i po „ulozi” koju ima u filmu Seks i grad 2.

O kompaniji HP

Kompanija HP kreira nove mogućnosti kako bi tehnologija ostvarila značajan uticaj na ljude, preduzeća, vlade i društvo. HP je najveća svetska tehnološka kompanija sa portfolijom koji obuhvata proizvode i rešenja za štampu, personalne računare, softver, usluge i IT infrastrukturu, koji rešavaju probleme korisnika. Za više informacija o HP-u (indeks HPQ na Njujorškoj berzi) posetite http://www.hp.com.