Epson omogućava pristupačnim kućne bioskope visoke definicije (HD)

Epson omogućava pristupačnim kućne bioskope visoke definicije (HD)
Visoko kvalitetni i isplativi, idealni za kupce koji kupuju projektor po prvi put

7. Septembar 2010 – Epson® je predstavio EH-TW3600 i EH-TW3200 – dva 1080p projektora koji nude visokokvalitetno i dostupno video iskustvo velikog ekrana. Oba projektora su laka za upotrebu i instalaciju i dobar su izbor za kupce koji prvi put žele da investiraju u Full HD displej za video igre, sportski sadržaj i kućni bioskop.

EH-TW3600 i EH-TW3200 sa Epsonovom 3LCD tehnologijom, daju ravnomerne i živopisne slike sa izvanrednim osvetljenjem i definicijom. Nema više potrebe da se navlače zavese, čak i po dnevnom svetlu, zahvaljujući jednakoj vrednosti  White i Colour Light Output karakteristike od 2.000 lumena (EH-TW3600) i 1.800 lumena (EH-TW3200) koja omogućava prirodne boje i svetlu sliku.

Oba projektora su jednostavna za postavljanje, sa potpuno podesivim sočivom i zumom kako bi dobili perfektnu sliku. Doživljaj velikog ekrana može se sa lakoćom preneti u dnevnu sobu povezivanjem projektora i set-top boksova, konzola za igranje i DVD/Blu-ray plejera koristeći dva HDMI ulaza.

Alexandre Di Caro, product manager za projektore u kompaniji Epson, kaže: ”EH-TW3600 i EH-TW3200 su pametne alternative HD televiziji zato što su više prilagodljivi. I šta više, nude veću sliku, do 300 inča, što zaista oživljava igre, filmove i sport”

EH-TW3600 i EH-TW3200 su dostupni od Oktobra sa preporučenim cenama od €1399 i €999.

Ključne karakteristike:

  • Full HD, 1080p doživljaj velikog ekrana
  • Visoko-kvalitetna slika zahvaljujući Epson 3LCD tehnologiji
  • Gledajte i po dnevnom svetlu zahvaljujući visokoj vrednosti Colour Light Output (CLO) karakteristike
  • Duboke crne i sveže bele boje sa visokim odnosom kontrasta
  • Jednostavna instalacija sa podesivim sočivom i zumom
  • Povežite se na set-top boksove, DVD/Blu-ray plejere i konzole za igranje preko 2 HDMI ulaza

– Kraj –

O kompaniji Epson

Kompanija Epson je globalni lider u inovacijama i proizvodnji uređaja za prikaz slike, posvećena proširivanju vizije korisnicima širom sveta kroz kompaktne, energetski efikasne i precizne tehnologije, sa paletom proizvoda od štampača i 3LCD projektora za poslovnu i kućnu upotrebu do elektronskih i uređaja sa kristalnim oscilatorima. Epson Grupu, na čelu sa Seiko Epson Korporacijom baziranom u Japanu, čini više od 70.000 zaposlenih u 106 kompanija širom sveta. Epson želi da proširi očekivanja i vizije svojih korisnika sa proizvodima i uslugama koji omogućavaju kreiranje vedrijeg i bogatijeg životnog stila.

http://global.epson.com

O kompaniji Epson Europe

Kompanija Epson Europe B.V., bazirana u Amsterdamu je regionalna centrala kompanije za Evropu, Bliski Istok, Rusiju i Afriku. Sa 2.400 zaposlenih kompanija Epson Europe je ostvarila u fiskalnoj 2009. godini prihode od 1.875 miliona evra.

http://www.epson-europe.com/

Environmental Vision 2050

http://eco.epson.com/

newsmaster