Četiri puta brži Internet – EUNet

Brza Internet veza do 16mb/s, IPTV, televizija nove generacije i EUnetPhone besplatno telefoniranje sa inostranstvom je sve što vam je potrebno za kompletnu zabavu u vašem domu!

Pravi je trenutak da iskoristite jedinstvenu ponudu i pređete na najkvalitetniji pristup Internetu EUnetADSL. Izaberite paket sa četiri puta većom brzinom, a platite prve tri pretplate samo po jedan dinar.

Korišćenjem EUnetADSL-a imaćete brz i stalan pristup Internetu, a vaša telefonska linija će ostati slobodna za telefoniranje. Za uspešan start, obezbedili smo vam besplatan setup i najmoderniju WiFi opremu potrebnu za povezivanje vašeg računara na Internet.

Prednost EUnetADSL-a je u tome što pored brzog pristupa Internetu dobijate besplatne minute za telefoniranje sa inostranstvom korišćenjem EUnetPhone servisa, koji će vam biti automatski aktiviran. EUnetPhone servis vam omogućava i do 10 puta jeftinije telefonske razgovore sa inostranstvom u odnosu na standardno telefoniranje

Od sada ekskluzivno uz EUnetADSL imate mogućnost korišćenja IPTV – televizije nove generacije, godinu dana za po jedan dinar mesečno*.

Potpuni uvid u programske šeme, mogućnost naprednog pretraživanja programa, detaljne informacije o programu koji se trenutno gleda, kreiranje liste omiljenih kanala, elektronska videoteka – samo su neke od naprednih mogućnosti koje će po prvi put biti dostupne gledaocima u Srbiji.

EUnetovi korisnici su privilegovani i po tome što im Tehnička podrška stoji na usluzi 24/365 za sva pitanja i nedoumice.

Posle tri meseca po 1 dinar, EUnetADSL dostupan po ceni od samo 799 dinara!

*važi uz ugovornu obavezu od 24 meseca

newsmaster