Da li se danas osećate kreativno? Kingston Digital predstavlja novu generaciju živopisnog Mini Fun USB fleš drajva

Druga generacija DataTraveler Mini Fun kompanije Kingston je savršeno rešenje da ponesete sa sobom sve što poželite u zabavnom mini drajvu!

  • Kingston DataTraveler Mini Fun G2 postoji u nekoliko sjajnih boja i minijaturne je veličine
  • Kingston DataTraveler Mini Fun G2 je dostupan u kapacitetima od 2GB, 4GB i 8GB pri čemu svaki od njih ima drugačiju kombinaciju boja
  • Ovaj zabavan drajv takođe može međusobno da se povezuje za dobijanje drugačijih i zanimljivih oblika

Beograd, 17.12.2010 –Kompanija Kingston Technology Europe LTD, članica korporacije Kingston Trchnology Inc., nezavisnog svetskog lidera u oblasti memorijskih proizvoda, danas je najavila Kingston DataTraveler® Mini Fun druge generacije 2 (G2) USB fleš drajv vedrih boja. Najnoviji Kingstonov proizvod postoji u sjajnim bojama, gumenom kućištu i minijaturnoj veličini, oživljavajući pritom Kingstonov omiljeni dizajn.

„Ovi šareni zabavni drajvovi mogu da se uklapaju, tako da dobijete drugačije i privlačne oblike. Korisnici mogu da učestvuju u njihovom dizajnu i naprave nešto novo i kreativno svaki dan”, izjavio je Džim Selbi, Menadžer sektora za marketing za proizvode u Evropi kompanije Kingston Digital Europe®. „Prilagodljivi Kingston DataTraveler Mini Fun G2 je savršen saputnik za skladištenje podataka jer uvek možete da imate uz sebe omiljena dokumenta, fotografije, muziku na mini drajvu,  toliko malom da možete da ga ponesete bilo kuda.”

Novi Kingston DataTraveler Mini Fun G2 ima neravno gumeno kućište, kao i tri različite kombinacije boja, tako da korisnici mogu da mešaju i slažu boje. Minijaturni dizajn i jarke boje čine ovaj USB fleš drajv idealnim za kuću, školu i put. Kingston DataTraveler Mini Fun G2 je dostupan u kapacitetima od 2GB, 4GB i 8GB pri čemu svaki od njih nudi drugačiju kombinaciju boja.

Kingston DataTraveler Mini Fun G2 USB fleš
Broj Kapacitet / Boja Cena
DTMFG2/2GB DataTraveler Mini Fun G2 2GB svetlo/tamno zelena 6.44Eur
DTMFG2/4GB DataTraveler Mini Fun G2 4GB svetlo/tamno plava 7.08Eur
DTMFG2/8GB DataTraveler Mini Fun G2 8GBcrna i crvena 12.65Eur

Pogledajte novi korisnički web sajt kompanije Kingston na kome se nalaze vesti, takmičenja, saveti i trikovi na www.rememberkingston.com

Više o  Kingston Digital, Inc.


Kingston Digital, Inc. (“KDI”) je članica Kingston Technology Company, Inc., najvećeg svetskog proivođača memorijskih proizvoda. Osnovana 2008. KDI sedište se nalazi u Fountain Valley, California, USA. Za više informacija molimo Vas da pozovete  +44 (0)1932 738888 ili posetite www.kingston.com/europe .

Kingston i Kingston logo su registrovana tržišna imena (trademarks) Kingston Technology korporacije. Sva prava zadržana.Sva ostala tržišna imena (trademarks) su vlasništvo njihovih vlasnika.

newsmaster