Kompanija Kingston Digital najavljuje plan USB 3.0 proizvoda za 2011.

  • USB 3.0 fleš  diskovi namenjeni entuzijastima, profesionalnim korisnicima i
    regularnim korisnicima
  • Obuhvata rešenja visokih performansi kao i manja, povoljnija rešenja kako bi odgovorili na sve potrebe potrošača

Internacionalni CES 2011 u Las Vegasu, Nevada –  6. januar, 2011.Kompanija Kingston Digital Europe Ltd, članica kompanije Kingston Technology, nezavisnog svetskog lidera u memorijskim proizvodima, daje veću podršku USB 3.0 tehnologiji u 2011. otkrivajući svoj plan na sajmu CES 2011. Kompanija Kingston® će ponuditi obiman paket rešenja za USB 3.0 fleš diskove kako bi odgovorila na potrebe korisnika na svim nivoima, budući da se ova tehnologija sve više usvaja.

„Već smo videli uspešno usvajanje naših DataTraveler® Ultimate 3.0 proizvoda i HyperX® MAX 3.0 eksternog drajva među onima koji su prvi zahtevali brži prenos podataka i prenosivost”, izjavio je Dejan Škuletić, menadžer razvoja poslovanja u Adria regiji, kompanija Kingston. „Kako se USB 3.0 tehnologija razvija i sve više platformi i računara podržava USB 3.0 standard, prepoznajemo potrebu za razvojem drugačijih rešenja kako bismo odgovorili na potrebe različitih ciljnih tržišta i pomogli usvajanje drajva kao tehnologije.”

Za entuzijaste i napredne korisnike kompanija Kingston će predstaviti do sada najbrži USB 3.0 drajv. DataTraveler HyperX 3.0 će služiti kao referentni model i biće deo HyperXperience™ serije, porodice Kingston Flash proizvoda visokih performansi koja će uključivati SSD-ove, USB-ove i kartice, kako bi se zaokružila celina uz HyperX memorijske module namenjene entuzijastima.

U septembru 2010. kompanija Kingston je predstavila DataTraveler Ultimate 3.0, svoj prvi USB 3.0 fleš drajv koji koristi SATA bridge čip kako bi zadržao visok nivo brzine prenosa podataka. Kako kontroleri sa jednim čipom postaju dostupni, kompanija Kingston će predstaviti drugu generaciju DataTraveler Ultimate 3.0, dostupnog u kapacitetima od 16, 32 i 64 GB. Kontroleri sa jednim čipom

omogućavaju veću brzinu i kompatibilnost sa USB 3.0 proizvodima. Korisnici će imati veću korist od boljih performansi i nižih cena proizvoda sledeće generacije.

Budući da će se isporučivati sve veći broj računara kompatibilnih sa USB 3.0 kasnije u toku godine, naročito krajem drugog i trećeg kvartala, kompanija Kingston će takođe predstaviti osnovni model fleš drajva koji ide uz te sisteme. Biće namenjen isključivo korisnicima koji zahtevaju manji kapacitet i nižu cenu, kako bi se omogućilo masovno usvajanje ove tehnologije.

Za više informacija posetite www.kingston.com/europe

O kompaniji Kingston Digital, Inc.

Kingston Digital, Inc. (“KDI”) je članica Kingston Technology Company, Inc., najvećeg svetskog proivođača memorijskih proizvoda. Osnovana 2008. KDI sedište se nalazi u Fauntin Veliju, Kalifornija, SAD. Za više informacija molimo Vas da pozovete  +44 (0)1932 738888 ili posetite www.kingston.com/europe .

Kingston i Kingston logo su registrovana tržišna imena (trademarks) Kingston Technology korporacije. Sva prava zadržana.Sva ostala tržišna imena (trademarks) su u posedu njihovih vlasnika.

newsmaster