LG predstavlja prvi 3D smart telefon na svetu za kompletno 3D iskustvo

Snimanje, gledanje i razmena neprocenjivih trenutaka u 3D tehnologiji od sada je moguća bilo kad i bilo gde

Beograd, 2. februar 2011. godine LG Electronics (LG) predstaviće na ovogodišnjem Svetskom kongresu mobilne telefonije (Mobile World Congres) u Barseloni LG Optimus 3D, prvi smart telefon na svetu koji će korisnicima pružiti potpuno 3D iskustvo.

LG Optimus 3D rešava pitanje nedostаtka 3D sаdržаjа, što je jedan od nаjvećih problemа sa kojima se suočava tržište 3D uređaja, obezbeđujući kompletnu plаtformu za jedinstveno iskustvo korišćenja mobilnog telefona. Najnapredniji smаrt telefon koji je kompanija LG do sada razvila, imaće kameru sa dvostrukim objektivom zа snimanje 3D sadržaja, LCD ekran koji će omogućiti prikaz 3D slike i bez naočara, rаzličite opcije povezivanja poput HDMI i DLNA tako da će biti omogućeno razmenjivanje 3D sadržaja bilo kаd i bilo gde.

Dodatne informacije o LG Optimus 3D smart telefonu biće dostupne u izložbenom prostoru kompanije LG, na kome će biti organizovano i predstavljanje mogućnosti ovog revolucionarnog modela uživo. Mobile World Congres održava se u Barseloni od 14. do 17. februara.

# # #

Više o LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, kućnim uređajima i mobilnim komunikacijama. Zapošljava preko 84 hiljade ljudi, koji rade u preko 115 operativnih centara uključujući i 84 predstavništva širom sveta. LGE čine pet poslovnih jedinica – Home Entertainment, Home Appliances, Air Conditioning, Business Solutions i Mobile Communications, sa kojima je u 2009. godini ostvario ukupnu prodaju od 43.4 milijardi američkih dolara. LG Electronics je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, audio i video uređaja, mobilnih telefona, rashladnih uređaja i mašina za pranje veša. LG je potpisao dugoročni sporazum o partnerstvu, kojim je postao Globalni i Tehnološki partner Formule 1™, čime stiče ekskluzivnu poziciju i marketing prava kao zvanični dobavljač potrošačke elektronike, mobilnih telefona, sistema za obradu podataka i flet panel televizora za ovu globalnu sportsku manifestaciju. Za više informacija, posetite www.lge.com.

Više o LG Electronics Mobile Communications Company

LG Electronics Mobile Communications Company je vodeća kompanija za globalne mobilne komunikacije i informacije. Svojom vrhunskom tehnologijom i inovativnim dizajnerskim mogućnostima LG stvara mobilne telefone koji korisnicima širom sveta pružaju optimalno iskustvo. LG teži savršenom spoju tehnologije i mobilnih uređaja i nastavlja da učvršćuje svoju ulogu lidera u mobilnoj komunikaciji sa stilskim dizajnom i naprednom tehnologijom. Za više informacija, posetite www.lge.com.