Najbolji pokloni za Nju i Njega

Beograd, Srbija, (11. februar 2011.) — Koliko god dobro znali voljenu osobu, izbor poklona nikad nije jednostavan zadatak. Da li će joj odgovarati model, da li će joj se dopasti boja… pitanjima i dilemama nikad kraja.

Ako iskreno volite, onda želite da stalno budete u kontaktu sa voljenom osobom. Srećom, danas je to lakše nego ikada. Dovoljni su vam netbook i Internet konekcija. Zato je netbook idealan poklon za Dan zaljubljenih, a ASUS ima veliki broj netbookova koji su kao stvoreni za poklon.

Netbook za Nju

Kao i obično, dame imaju prednost. Za nežne ženske ruke uređaj sa ekranom dijagonale 10 inča je savršen, pa se kao logičan izbor nameću atraktivno dizajnirani ASUS Eee PC 1008P Karim Rashid i Eee PC 1015PW netbookovi.

ASUS Eee PC 1008P Karim Rashid

Prelepi Eee PC 1008P KR je delo svetski priznatog dizajnera Karim Rashida, a odlikuje se modernim Wave dizajnom.

Dizajn nije jedino po čemu se 1008P Karim Rashid netbook izdvaja od konkurencije. U njemu se nalazi Intel Atom procesor sa dva jezgra, pa su mu performanse neuporedivo bolje nego kod standardnih netbookova. Uz ovaj netbook možete kupiti i odgovarajuću torbicu i miša, koji će poklon učiniti još lepšim i kompletnijim.

ASUS Eee PC 1015PW

Vaša voljena ne voli jarke boje? Nema problema, za nju je onda ASUS Eee PC 1015PW u Purple Rain, Gold Dust ili Angel Skin varijanti. Iza ovih mističnih imena krije se elegantni Seashell dizajn, obogaćen jedinstvenom reljefnom talasastom teksturom.

I ovi netbookovi imaju Intel Atom procesor sa dva jezgra, pa će lako odgovoriti svim izazovima koje pred njega postavi vaša lepša polovina. Uz to, ASUS Super Hybrid Engine tehnologija omogućava sjajnu autonomiju čak do 6 sati.

Za Njega

Naravno, nisu samo devojke zaljubljene i ne zaslužuju samo one poklon. Dan zaljubljenih možete ulepšati svom dragom ako mu poklonite atraktivan netbook.

ASUS Eee PC 1008P Karim Rashid

Karim Rashid nije dizajnirao netbook samo za Nju, već i za Njega. U pitanju je Eee PC 1008P Karim Rashid Brown. Performanse su iste kao kod Pink modela, samo je boja prilagođena muškoj populaciji.

ASUS Eee PC VX6 Lamborghini

Vaš dečko ili muž želi nešto moćnije? Ekskluzivnije? Atraktivnije? Predlažemo ASUS Eee PC VX6 Lamborghini – najmoćniji netbook na svetu. Dual Core Atom, NVIDIA ION grafička karta, Bang&Olufsen zvučnici, USB 3.0… Sve je to spakovano u atraktivno kućište sa Lamborghini znakom. Ovakav poklon će oboriti s nogu svakog muškarca.

Ima nešto i besplatno

Ukoliko ste već kupili poklon ili jednostavno nemate dovoljno novca, ASUS vam nudi priliku da voljenoj osobi čestitate Dan zaljubljenih na originalan i lep način, a pri tome i potpuno besplatno. Na ASUS Srbija Fan Page-u možete naći Sonic Master aplikaciju koja će vam omogućiti da u par jednostavnih koraka, koristeći svoj glas i sliku, napravite originalnu muzičku čestitku i pošaljete je voljenoj osobi. ASUS Sonic Master aplikaciju možete naći na sledećem linku:

http://www.facebook.com/pages/Asus-Srbija-Fan-Page/147751958606088?v=app_4949752878

###

O kompaniji ASUS

ASUS, jedan od tri najveća svetska proizvođača laptopova namenjenih najširem krugu korisnika i tvorac najprodavanijih i najviše nagrađivanih matičnih ploča, vodeća je kompanija u novoj, digitalnoj eri. ASUS projektuje i izrađuje proizvode koji savršeno zadovoljavaju potrebe savremenog digitalnog doma, ali i moderne kancelarije, uz širok portfolio proizvoda koji uključuje notebook računare, netbookove, matične ploče, grafičke karte, medija plejere, monitore, desktop računare, servere, mobilne telefone i mrežne uređaje. Vođen inovacijama i posvećen kvalitetu, ASUS je u 2010. godini osvojio 3.398 nagrada i smatraju ga zaslužnim za revoluciju PC industrije sa Eee PC™ linijom proizvoda. Sa više od 10.000 zaposlenih širom sveta i vrhunskim razvojnim timom koji broji 3.000 inženjera, kompanija je u 2010. godini ostvarila prihod od 10 milijardi dolara.

newsmaster