Twitter SMS servis za Vip korisnike

Beograd, 5. april 2011. godine – Vip je u saradnji sa kompanijom Twitter lansirao jedinstveni Twitter SMS servis koji svim Vip korisnicima omogućava da ostanu povezani na Twitter-u gde god da se nalaze, sada i putem SMS poruka. Korisnici ,,tvitove’’ mogu da šalju i prate po standardnim cenama SMS poruka.

Ovaj SMS servis omogućava personalizovan način korišćenja Twitter-a, a korisnici mogu da se prijave slanjem SMS poruke sa tekstom ,,START’’ na 40404. Korisnici mogu da postavljaju tvitove, prate naloge i njihove tvitove  ili direktno šalju poruke odabranim nalozima.

Twitter trenutno ima više od 150 miliona korisnika širom sveta i najveći je SMS servis na svetu, sa prosečno 600 miliona SMS poruka mesečno.

Dodatno:

O Vipu

Od 1. decembra 2006. Vip, član Telekom Austrija Grupe, obezbedio je licencu za GSM 900/1800 i UMTS mreže. Vip mobile nudi pun portfolio mobilnih usluga za pripejd, postpejd i biznis korisnike, a na domaće tržište prvi je uveo BlackBerry® iz Vodafona. Vip je najveća grinfild investicija u Srbiji do sada, sa uloženih 633 miliona evra. Na kraju 2010. godine, Vip je imao blizu 1.4 miliona aktivnih korisnika i zapošljavao više od 700 stručnjaka i menadžera. Vip je ekskluzivni strateški partner Vodafona u Srbiji. Više informacija na: www.vipmobile.rs

newsmaster