Kompanija NVIDIA upozorava na opasnosti kupovine od neautorizovanih partnera

Til, Velika Britanija — 31. august, 2011.— NVIDIA je danas podsetila na značaj kupovine od autorizovanih NVIDIA GeForce partnera, kako bi bili sigurni da su grafičke karte proizvedene koristeći originalne NVIDIA GeForce grafičke procesore.

“Prodavci koji ne kupuju od autorizovanih partnera rizikuju da prodaju nedovoljno kvalitetne proizvode svojim kupcima. To samo može da dovede do povećanja reklamacija i narušenog ugleda kod korisnika”, izjavila je Fiona Folkner, viši direktor prodaje za GeForce u EMEA regionu. “Kupovina neautorizovanih komponenti dovodi prodavce u opasnost od remarkinga, procesa u kome je inferioran čip prodat kao da je u pitanju komponenta visokog kvaliteta.”

NVIDIA autorizovani partneri uključuju: ASUS, EVGA, Gainward, Gigabyte, Inno 3D, KFA2 (Galaxy), Leadtek, MSI, Palit, PNY, Point of View, Sparkle i Zotac. Za punu listu partnera, posetite http://www.nvidia.co.uk/page/channel_partners.html.

Za više informacija o NVIDIA GeForce familiji grafičkih procesora, posetite http://www.nvidia.co.uk/object/geforce_family_uk.html.

# # #

O kompaniji NVIDIA


NVIDIA (NASDAQ:NVDA)  je probudila svet snagom kompjuterske grafike, kada je izumela grafički procesor (GPU) 1999 godine. Od tada, kompanija konstantno postavlja nove standarde u vizuelnom računarstvu sa očaravajućom interaktivnom grafikom koja se može pronaći na uređajima počevši od tableta i portabilnih medija plejera preko notebookov-a, do radnih stanica. Ekspertiza kompanije NVIDIA u programabilnim GPU-ovima je probila granice u paralelnom procesiranju, koje je učinilo super-računare ne tako skupim i široko dostupnim. Kompanija poseduje više od 1,800 U.S. patenata širom sveta, uključujući i one koji su fundamentalni za modernu računarsku industriju. Za više informacija posetite www.nvidia.com.

# # #

U izajavama u ovoj objavi za medije uključeni su ali ne i ograničeni stavovi o: efektima patenata kompanije na moderno računarstvo, a u pitanju su izjave koje se odnose na mišljenja osoba i koje mogu uzrokovati rizikom i nesumljivo mogu izazvati rezultat koji može da bude različit od očekivanog. Važni faktori koji mogu prouzrokovati da se aktuelni rezultati razlikuju od očekivanih su: globalni ekonomski uslovi, zavisnost od drugih vezano za proizvodnju, sklapanje, pakovanje i testiranje naših proizvoda; uticaj tehnološkog razvoja i konkurencija; razvoj novih proizvoda i tehnologija ili poboljšanja naših postojećih proizvoda i tehnologija; prihvatanje naših proizvoda ili proizvoda naših partnera na tržištu; defekti u dizajnu, proizvodnji ili softveru; promene u potrebama potrošača; promene u industrijskim standardima i interfejsu; neočekivani gubici u performansama naših proizvoda ili tehnologija kada se integrišu u sisteme; kao i drugi faktori koji se pojavljuju sa vremena na vreme u izveštajima kompanije NVIDIA za Securities and Exchange Commission, ili SEC, uključujući Obrazac 10-Q za fiskalni period koji se završio 1. maja, 2011. Kopije izveštaja popunjene od strane SEC su objavljene na našem websajtu i dostupne su od kompanije NVIDIA, bez nadoknade. Ova mišljenja ne garantuju performanse koje mogu da nastanu u budućnosti, i one govore o stanju u ovom trenutku, kao što je zakonski dozvoljeno; NVIDIA se odriče bilo kakve odgovornosti da menja ove izjave i time anticipirala buduće događaje i okolnosti.

 

© 2011 NVIDIA Corporation. Sva prava zadržana. NVIDIA i NVIDIA logo,su robne marke i/ili registrovane robne marke NVIDIA korporacije u Americi i drugim zemljama. Druge kompanije i imena proizvoda mogu biti robne marke uvаženih kompanija u čijem su vlasništvu. Karakteristike, cene, dostupnost i specifikacije su podložne promenama bez prethodne najave.

newsmaster