Nokia Pacman šampionat u Beogradu

 

Beograd, 8. Decembar 2011. –Kompanija Nokia u decembru organizuje Pacman šampionat u Beogradu. Svakog petka, od 17 do 22 sata, i svake subote i nedelje od 10 do 22 sata, u tržnom centru Delta City, Nokia će organizovati takmičenje u ovoj poznatoj igrici uz koju su odrastale brojne generacije. Svi zainteresovani moći će da, na najnovijim Nokia telefonima, oprobaju svoje veštine vođenja Pacman-a kroz lavirint i tako osvoje brojne zanimljive i simpatične nagrade.

Za one najmlađe, u tržnom centru će biti i Pacman u prirodnoj veličini koji će kroz hodnike tržnog centra bežati od duhova koji mu ne daju mira.

Svi su pozvani da se pridruže Nokia Pacman timu u tržnom centru, i dobrodošli u veselo društvo u kome će se dobro zabaviti igrajući Pacman. Za one koji postignu najbolji rezultat, Nokia je pripremila i zanimljive nagrade.

 

Pacman je igra koja je nastala davne 1980. godine i od tada važi za pravi društveni fenomen koji je obeležio odrastanje brojnih generacija. Gotovo da i nema osobe koja je nije igrala na fliperu ili računaru, a sada je to moguće i u pokretu, na svom Nokia smart telefonu.

U treniranju je ključ – dobro se pripremite!

Svi mogu odmah početi da vežbaju kako bi se što bolje pripremili za Pacman šampionat. Nokia za to preporučuje model Nokia 700.

Sa težinom od samo 96 grama i dimenzijama 110 x 50.7 x 9.7 mm, Nokia 700 ne samo da je najkompaktniji smart telefon iz redova Symbian telefona, već je i najkompaktniji monoblok smart telefon na svetu. Ono što mu nedostaje u veličini, nadoknađuje svojom funkcionalnošću, bilo da je reč o NFC razmeni podataka i uparivanju sa drugim uređajima putem samo jednog dodira, procesoru od 1 GHz, AMOLED ClearBlack ekranu od 3.2 inča, 2 GB interne memorije (sa opcijom nadgradnje do 32 GB), HD video snimanju i kameri od 5MP sa punim fokusom i LED blicem. Nokia 700 je takođe i najekološkiji od svih smart telefona. Sa dugim trajanjem baterije, a uz upotrebu ekoloških materijala, ovo je savršen smart telefon za svakog ekološki svesnog korisnika smart telefona.

 

O kompaniji Nokia:

U kompaniji Nokia, posvećeni smo povezivanju ljudi. Kombinujemo naprednu tehnologiju sa personalizovanim servisima koji ljudima omogućuju da budu blizu sadržaja koji su im važni. Svakodnevno, preko 1,5 milijardi ljudi se povezuje pomoću Nokia uređaja, bilo da je to mobilni telefon, napredni smart telefon ili mobilni računar visokih performansi. Danas, Nokia povezuje svoje uređaje sa inovativnim servisima putem Ovi-ja (www.ovi.com), uključujući muziku, mape, aplikacije, elektronsku poštu itd. Kompanija NAVTEQ, u vlasništvu kompanije Nokia, lider je u izradi sveobuhvatnih mapa i servisa za navigaciju, dok kompanija Nokia Siemens Networks obezbeđuje opremu, servise i rešenja za globalne komunikacijske mreže

newsmaster