HTC predstavlja sjajni kompaktni HTC One mini 2

Prednja kamera od 5 MP, HTC BoomSound™ i HTC Sense™ 6 nude najbolje korisničko iskustvo u klasi, upakovano u legendarni dizajn.

HTC LogoBeograd, 15. 04.2014 – HTC, svetski lider u inovacijama i dizajnu, predstavio je danas HTC One mini 2, najnovijeg člana poznate HTC One porodice. Uz kompaktan, ali izdašan HD displej od 4,5 inča, HTC Sense™ 6 sa HTC BlinkFeed™ i impresivnu prednju kameru od 5 MP, HTC One mini 2 donosi legendarnu metalnu izradu i korisničko iskustvo u klasi modela HTC One (M8) onima koji tragaju za kompaktnijim uređajem.

Najnoviji član nagrađivane HTC One porodice spaja napredna svojstva, koja su tim telefonima i donela mnoga svetska priznanja, u elegantan i kompaktan uređaj“, izjavio je Piter Čou (Peter Chou), generalni direktor HTC korporacije. „Njegova veličina i fino obrađene stranice čine da telefon savršeno pristaje vašem dlanu, savršeno leži u džepu ili torbi i da pri tome izgleda sjajno i radi još bolje. To je savršen izbor za one koji su zaljubljeni u legendarni dizajn modela HTC One (M8), ali žele nešto kompaktnije.“

Lepota je nasledna

Uz isti dizajn koji je HTC-u doneo „iF gold product design award“ nagradu u 2014. godini za model HTC One (M7), elegantni HTC One mini 2 ima glatku i zakrivljenu zadnju stranu, fino izbrušenu i obrađenu u Gunmetal Gray boji, kao i kod modela HTC One (M8). Dostupan je i u Glacial Silver i Amber Gold bojama, a njegova kompaktna veličina i moderan dizajn čine ga očiglednim izborom onih koji žele telefon koji izgleda neverovatno, a uz to i pruža sjajno korisničko iskustvo.
HTC One mini 2_PerRight_GunMetal

Kamera visokog kvaliteta za fantastične selfije

Sa prednjom kamerom od 5 MP, selfiji visokog kvaliteta su zagarantovani. Uz to, nećete morati da ponavljate fotografisanje, jer će vam tajmer za okidanje prednje kamere pružiti sasvim dovoljno vremena da zauzmete pravu pozu za slikanje.

Da bi autoportretima dodao elemenat profesionalizma, HTC One mini 2 poseduje i Touch Up funkciju, za suptilna ulepšavanja – ujednačavanje tonova kože, uklanjanja crvenila iz očiju i prilagođavanja kontura lica, pri čemu zadržavate prirodan izgled. Ako ste u kreativnom raspoloženju, na svojim selfijima možete primeniti čak i Touch Up efekat za promenu veličine očiju, što će stvoriti izgled koji mnogo podseća na likove iz japanskih stripova (manga).

HTC BoomSound™ – Mali uređaj koji se jako čuje

HTC One mini 2 poseduje HTC BoomSound tehnologiju i proizvodi moćan, jasan, čist i nikad bolji zvuk. Opremljen istim pojačalom kao i HTC One (M8), One mini 2 daje bogate tonove, od basa do soprana, proizvodeći intenzivan zvuk visokog kvaliteta koje reprodukuje kroz dvostruke prednje zvučnike koji su postali sinonim za nagrađivanu HTC One porodicu.

HTC BlinkFeed™ – Novosti koje su važne, uživo na vašem početnom ekranu

Pretvaranjem vašeg početnog ekrana u živ prenos najnovijih vesti i novosti sa društvenih mreža, HTC BlinkFeed™ vama značajan sadržaj čini pristupačnijim i lakšim za čitanje nego ikada ranije. Prikupljanjem informacija sa sve većeg spiska od preko 1 000 partnera, donosi vam najnovije informacije direktno na početni ekran, koristeći pokretna polja koja se automatski prilagođavaju sadržaju koji prikazuju. Kontinuiranim pomeranjem ekrana ćete brže i jednostavnije ispratiti interesantne priče i biti uvek u toku sa najnovijim dostignućima u svakom trenutku.

Delite i sarađujte sa Zoe™

Napravite Zoe Highlight video-snimke vaših najupečatljivijih iskustava kamerom od 13 MP i podelite ih sa prijateljima i porodicom putem aplikacije HTC Zoe* i drugih kanala društvenih medija. Za sve te nezaboravne trenutke, Remix funkcija omogućava osobama koje vas prate da dodaju sopstvene fotografije, video-snimke i zvučne zapise kako bi napravili nove Zoe Highlight video-snimke koji vam pomažu da ponovo proživite to iskustvo iz svakog ugla.

***

* Dostupno na leto 2014. godine.* Nemojte reprodukovati, distribuirati ili na drugi način koristiti materijal sa zaštićenim autorskim pravima u vezi sa Zoe Highlights karakteristikom, osim ukoliko ste za to prethodno pribavili saglasnost autora. Sav sadržaj objavljen putem aplikacije Zoe je javan i njegova upotreba se ne može ograničiti.

Dostupnost u regionu

HTC One mini 2 će biti dostupan u EMEA i Severnoj Aziji u bojama Gunmetal Gray, Glacial Silver i Amber Gold krajem maja 2014. godine.

HTC

Osnovana 1997. HTC korporacija (HTC) je kreirala mnoge nagrađivane mobilne uređaje i inovacije. Postavljajući korisnike u centar svega što rade, HTC pomera granice u dizajnu i tehnologiji kreirajući inovativno i lično iskustvo za korisnike širom sveta. HTC portfolio čine pametni telefoni i tablet uređaji sa HTC Sense® korisničkim interfejsom. HTC se kotira na Tajvanskoj berzi. Za više informacija posetite: www.htc.com

© 2014 HTC korporacija. Sva prava su zadržana. HTC, HTC logo, HTC One, HTC One logo, HTC Sense, HTC BoomSound, Zoe, HTC BlinkFeed i svi drugi nazivi HTC proizvoda i usluga koji se pominju ovde predstavljaju robne marke ili registrovane robne marke HTC korporacije i njenih podružnica u Sjedinjenim Državama i/ili drugim zemljama. Spominjanje svih drugih robnih maraka i uslužnih maraka, uključujući nazive kompanija, proizvoda, usluga i logoe koji su vlasništvo svojih pojedinačnih vlasnika, kao i njihova upotreba u ovom dokumentu, ne ukazuju na povezanost sa, udruživanje sa ili podršku HTC korporaciji ili od HTC korporacije. Ponude, svojstva i izgled i specifikacije proizvoda se mogu menjati.

newsmaster