Novo rešenje za oblak iz kompanije Xerox

xerox_logoBeograd, 15. maj 2014. – Xerox je predstavio novo rešenje koje se temelji na tehnologiji za oblak, a ono integriše opcije otkrivanja i nadzora štampača sa softverskim rešenjem LabTech Software.

Toni Clayton-Hine iz kompanije Xerox izjavila je da je njihova strategija širenje, pojednostavljivanje i povezivanje. “Imamo neverovatnu tehnologiju i mogućnosti za koje smatramo da zaista mogu pomoći partnerima da prošire izvore koji im donose prihode, povezujući naše usluge sa njihovim jedinstvenim rešenjima“; rekla je Toni.

Xerox (XRX) nastavlja sa nadogradnjom svojih usluga za štampanje u partnerskom programu za pružaoce usluga (managed service providers – MSP) povezujući Xerox tehnologiju sa softverima za upravljanje IT-em.

Ova multinacionalna korporacija koja se bavi tehnologijom za upravljanje dokumentima već je u martu najavila novosti za partnere kojima će poboljšati prihode i ojačati veze sa potrošačima.

Nakon toga, Xerox je predstavio novo rešenje koje se temelji na tehnologiji za oblak, a ono integriše opcije otkrivanja i nadzora štampača sa softverskim rešenjem LabTech Software, nadgledanje na daljinu i upravljačke platforme (RMM) za MSP-e.

Kroz tu integraciju, MSP-i (pružaoci usluga) sada mogu unaprediti Xerox PrintAssist Services usluge kroz LabTech Control Center, pomoću čega su automatski informisani o aktivnostima štampača i eventualnim greškama.

Toni Clayton-Hine takođe je naglasila kako će dodatne RMM integracije za MSP biti predstavljene u budućnosti.

-XXX-

XEROX®, XEROX i Design®, WorkCentre® and Phaser® zaštitni su znakovi kompanije Xerox u SAD-u i/ili drugim državama.
Cene, karakteristike, mogućnosti, izgled i dostupnost Xerox proizvoda i servisa podložni su promeni bez najave.

newsmaster