,,MojVip’’ Android aplikacija za proveru stanja na računu

Beograd, 27. april 2012. godine – Vip svojim pripejd i postpejd korisnicima Android telefona nudi aplikaciju pomoću koje će lakše dolaziti do željenih informacija o svojoj potrošnji, novim ponudama, pomoći za korišćenje uređaja ili lokacije najbliže Vipove prodavnice. Besplatna aplikacija „MojVip“, između ostalog, daje vizuelni prikaz iskorišćenog sadržaja u okviru tarife sa trenutnim  zaduženjem, kao i lakšu aktivaciju tarifnih dodataka i praćenje njihove potrošnje.

 

MojVip nudi sledeće funkcionalnosti:

– Moj račun (stanje računa i prikaz iskorišćenog saobraćaja: minuta, poruka i megabajta kao i mogućnost aktiviranja određenog  tarifnog dodatka za postpejd korisnike)

– Novosti (praćenje novosti u Vipu i deljenje interesantnih sadržaja sa prijateljima)

– Poslovnice (lociranje svih Vip poslovnica na mapi, pronalaženje najbliže poslovnice)

– Podrška (najčešća pitanja, odgovori i uputstva)

Aplikaciju su razvili studenti – pobednici Vip Izazov 3 konkursa koji su, kao nagradu, osvojili plaćeno angažovanje na projektima u Vipu. Aplikacija MojVip može da se preuzime sa Google play on-line prodavnice ili putem linka https://play.google.com/store/apps/details?id=rs.vipmobile.mojvip&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsInJzLnZpcG1vYmlsZS5tb2p2aXAiXQ..

Da podsetimo, Vip je pre dve godine bio prvi operater u Srbiji koji je kreirao sopstvenu Android aplikaciju nazvanu Vip meni.
Više informacija na www.vipmobile.rs, 060 1234 i u Vip centrima širom Srbije.

 

Dodatno:

 

O Vipu

Od 1. decembra 2006. Vip, član Telekom Austrija Grupe, obezbedio je licencu za GSM 900/1800 i UMTS mreže. Vip mobile nudi pun portfolio mobilnih usluga za pripejd, postpejd i biznis korisnike, a na domaće tržište prvi je uveo BlackBerry® iz Vodafona. Vip je najveća grinfild investicija u Srbiji do sada, sa uloženih 698 miliona evra. Na kraju 2011. godine, Vip je imao više od 1.6 miliona aktivnih korisnika i zapošljavao više od 900 stručnjaka i menadžera. Vip je ekskluzivni strateški partner Vodafona u Srbiji. Više informacija na www.vipmobile.rs.

newsmaster