Borba protiv zlonamernog softvera

Kompanija Extreme održala je u Bitef teatru prezentaciju softvera Eset NOD32 pod nazivom “Savremene metode za borbu protiv malicioznog softvera”. Cilj ove prezentacije je upoznavanje korisnika sa karakteristikama najnovije verzije ovog antivirusnog paketa, kako bi se korisnici na najbolji način zaštitili od stalnih pretnji.

Pored ključnih novosti i poboljšanja u poslednjoj verziji, predstavljena je i njihova praktična primena u svakodnevnom radu za antivirusni program Eset NOD32, kao i za programe Eset Smart Security i Eset Remote Administrator.

Robert Trivunčevid iz kompanije Nort, koja je ekskluzivni distributer softvera Eset za region Adriatic, predstavio je strategiju inteligentne zaštite kompanije Eset koja se bazira na proaktivnoj zaštiti, preciznoj detekciji, brzom skeniranju i minimalnom opterećenju sistema.

U završnoj prezentaciji predstavljena je i anatomija pretnje kroz Conficker analizu, pri čemu je poseban akcenat stavljen na ažuriranje operativnog sistema i aplikacija, kao važan aspekt zaštite.

|Search: Find More About Borba protiv zlonamernog softvera|