HP organizuje skup o virtuelizaciji

Kompanija HP organizuje skup o aktuelnoj temi – virtuelizacija, kako bi korisnicima prenela svoje iskustvo na koji način da ostvare uštedu troškova poslovanja i kako da njihove kompanije ostanu čvrste tokom nestabilnih ekonomskih vremena.

Skup će se odvijati pod sloganom „Sada je vreme za virtuelizaciju!“ kako bi ukazali vodećim menadžerima domaćeg ekonomskog tržišta da postoje rešenja za niže troškove, a da rezultati rada budu kvalitetniji. Biće prikazano kako je moguće smanjiti troškove i istovremeno ispuniti zahteve korisnika i tržišne potražnje.

Razgovaraće se o tehnologiji i procesima za kreiranje kompletne i efikasne konsolidacije IT infrastrukture, o tome kako se virtualizacija koristi u poslovanju i kako HP serveri i sistemi za skladištenje podataka, softver kompanije VMware i novi Intelovi procesori Xeon – serije 5500, zajedno mogu da povećaju operativnu efikasnost svake kompanije, u svetu i kod nas.

Skup će se održati 28. maja u hotelu Zira u Beogradu, a više informacija možete da pročitate ovde http://www.hp.rs/virtualizacijav

|Search: Find More About HP organizuje skup o virtuelizaciji|