Tanko je u modi – IdeaCentre A720 All-In-One računar od 27 inči

Od potpuno uspravnog do potpuno ravnog – A720 AIO zgodan za upotrebu u bilo kojem položaju

 

RESEARCH TRIANGLE PARK, Severna Karolina – 22. maj 2012: Kompanija Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) najavila je danas da je njen IdeaCentre A720 All-In-One (AIO) desktop računar, najtanji all-in-one računar na svetu i može biti kupljen preko veb sajta Lenovo.com.

 

Novi IdeaCentre A720 AIO, predstavljen na međunarodnom sajmu potrošačke elektronike 2012. (CES – Consumer Electronic Show), ima ogroman ekran od 27 inči koji računarstvo uzdiže na novi futuristički nivo. Ne samo da ovaj multi touch tanki displej ima sposobnost da registruje svih 10 prstiju, već ima i šarke za udobno korišćenje i gledanje iz različitih uglova, od -5 stepeni do 90 stepeni. Bez obzira na to da li su neki program ili aplikacija najbolje prikazani kada je ekran uspravan, pod uglom ili potpuno ravan, A720 zadržava modernu formu.

 

„Kao vodeći svetski proizvođač desktop računara, kompanija Lenovo pruža dizajn i performanse koje omogućavaju najbolje moguće iskustvo rada na računaru“, rekao je Viktor Rios, zamenik predsednika za poslove na proizvodnoj liniji Idea. „Model IdeaCentre A720 uzdiže touch računarstvo na jedan novi nivo zahvaljujući jedinstvenim mogućnostima multi touch-a i rotacije ekrana.”

 

IdeaCentre A720: fleksibilno i moderno touch računarstvo za digitalni dom

Kao najtanji all-in-one računar u industriji sa ekranom od 27 inči i sa elegantnom spoljašnošću, model IdeaCentre A720 tanji je od dva i po centimetra, (24.5mm)1 i ima multi touch displej sa sposobnošću registracije svih 10 prstiju. Sa još boljim all-in-one dizajnom, model A720 je napravljen tako da optimizuje touch iskustvo u „digitalnom“ domu. Model A720 ima podesiv i veoma fleksibilan ekran koji korisnik može privući ili udaljiti od sebe.

Za savršeno touch iskustvo, multi touch displej A720 računara podržava još pouzdanije multi-korisničke scenarije. Sa najnovijim procesorima Intel® Core™ Series i grafikama NVIDIA® GeForce® sa 1TB HDD i 64 GB SSD2 prostorom za skladištenje, model A720 omogućava zadivljujuće iskustvo na ekranu HD 16:9. Sa integrisanim funkcijama za zabavu, kao što su neverovatan Dolby Home Theatre V4 zvuk, Lenovo High-Sense (720p HD) veb kamera, i Lenovo IdeaTouch (paket touch aplikacija i igara), model A720 je veoma moderan i zabavan dodatak kućnoj zabavi.

 

IdeaCentre A720 priznanja

Model Lenovo IdeaCentre A720 AIO dobio je nekoliko nagrada za najbolji desktop računar tokom međunarodnog sajma potrošačke elektronike 2012. Nagradili su ga PC Magazine, Computer Shopper i PC World. Svi oni su nagradili mogućnost rotacije, ergonomski dizajn ekrana i multi touch sposobnost registracije svih 10 prstiju.

 

PCMag.com – Best Desktop

Computer Shopper – Best All-in-One Desktop PC

PCWorld – Best Desktop

 

Video i slike:

Hands on video of the A720 from International CES 2012

IdeaCentre desktop portfolio featuring the A720

Lenovo IdeaCentre A720 All-In-One Tour

 

Lenovo Blog Post:

TITLE (with link)

 

Cena i dostupnost

IdeaCentre A720 AIO desktop računar je u prodaji po ceni od 1,299 dolara na sajtu Lenovo.com.
 

Za najnovije informacije o kompaniji Lenovo, pretplatite se na Lenovo RSS feeds ili pratite Lenovo na  Twitter-u i Facebook-u.

 

O kompaniji Lenovo

Lenovo (HKSE:992)(ADR: LNVGY) jeste tehnološka kompanija vredna 21 milijardu američkih dolara, prisutna u 160 zemalja i drugi najveći proizvođač računara u svetu. Posvećena kreiranju najinovativnijih personalnih računara i uređaja za pristup mobilnom Internetu, kompanija zasniva model poslovanja na inovacijama, izvrsnoj operativnosti, zadovoljstvu kupaca, kao i fokusiranju na investiranje na nova tržišta. Nastala akvizicijom bivše IBM-ove PC divizije od strane kompanije Lenovo Group, kompanija razvija, proizvodi i nudi pouzdane, sigurne, visokokvalitetne i funkcionalne tehnologije, proizvode i usluge. Lenovo linija proizvoda uključuje legendarnu seriju Think i seriju računarskih proizvoda Idea, kao i servere, radne stanice i uređaje za pristup mobilnom internetu uključujući tablete i smart telefone. Lenovo ima velike istraživačke centre u Jamatu (Japan), Pekingu, Šangaju, Shenzhenu (Kina) i Raleighu (SAD). Više informacija potražite na www.lenovo.com.

 

newsmaster