Nagrada SBB-u za kreativnost kampanje „Najbrži internet u Srbiji“

Beograd, 27. septembar 2012 – U organizaciji CTAM Europe održan je šesti po redu Creative Awards Program (CAP) na kojem se nagrađuju kompanije koje pružaju usluge kablovske televizije. U jakoj i brojnoj međunarodnoj konkurenciji, SBB je dobio bronzanu CAP nagradu za kreativnost kampanje „Najbrži internet u Srbiji“. CAP nagrade predstavljaju međunarodno priznanje operatorima na njihovoj kreativnosti i kvalitetu marketinških kampanja. Pristigle radove ocenjivao je tim nezavisnih marketinških stručnjaka.

CTAM Europe čini 25 vodećih evropskih kompanija u domenu kablovske televizije. CTAM Europe je deo CTAM grupe osnovane 1976. godine koja broji više od 5.500 članova širom sveta.

Kompanija SBB – Srpske kablovske mreže najveći je operator digitalne i analogne kablovske televizije i širokopojasnog interneta u Srbiji i najznačajniji operator satelitske televizije u regionu, prisutan u šest zemalja sa svojom Total TV platformom. SBB je nastao integrisanjem kablovskih distributera širom Srbije tokom 2002. i 2003. godine, a danas zapošljava više od 900 ljudi. U saradnji sa kompanijama Telemach u Sloveniji i Bosni i Hercegovini, sa kojima ima iste većinske vlasnike i predsednika uprave, čini jedinstven telekomunikacioni sistem na teritoriji nekadašnje države.