Iz AOC-a dolazi novi Style Line monitor visoke tehnologije i elegantnog dizajna

AOC stručnjaci za monitore predstavljaju inovaciju u svojoj liniji IPS monitora. Novi i2757FhStyle Line monitor odlikuje izuzetna elegancija dizajna, sa ultra tankim crnim i srebrnim kućištem s vrhunskim IPS panelom koji pruža živu i preciznu sliku.

Napredna LCD tehnologija omogućava izuzetno široke uglove gledanja, veliki kontrast i izrazitu stabilnost boja, što sve doprinosi potpunijem iskustvu i većem uživanju u posmatranju vizuelnog sadržaja. Veličina ekrana koja doseže do 68.6 cm dopušta pogled iz različitih uglova, čak i do 178 stepeni. Uz statički kontrast od 1000:1, kratko vreme odziva od samo 5 ms i osvetljenost od 250 cd/m, i2757Fh Style Line nudi odlične uslove korišćenja, kako za profesionalne grafičke performanse, tako i za sve korisnike sa visokim zahtevima kvaliteta u vizuelnoj tehnologiji.

 

Full HD rezolucija i 16:9 format posebno će obradovati ljubitelje igirica i filmova. Takođe, zahvaljujući HDMI ulazima i analognom VGA ulazu, višestruki signalni izvori, kao što su Blue-Ray playeri, kompjuteri i konzole, mogu biti spojeni istovremeno.

 

AOC Style Line i2757Fh je izuzetno ekonomičan izbor kada je reč o uštedi energije i zaštiti životne okoline, što potvrđuju i zahtevni TCO 5.0 i EPEAT Silver sertifikati. Podjednako je praktičan i pogodan pri uštedi životnog ili radnog prostora, zahvaljujući svom ultra tankom dizajnu.

Dobra povezanost i uslovi rada čine ovaj model monitora velikog ekrana odličnim izborom za dom ili radno mesto.

 

Dosledan svom kvalitetu i pozitivnom imidžu na tržištu, AOC za svoj Style Line i2757Fh model pruža garanciju do tri godine. Style Line monitor može se kupiti u svim bolje opremljenim radnjama s tehničkim uređajima, po okvirnoj ceni od 28.900,00 rsd.

 

 

 

AOC

AOC je jedan od svetskih lidera na području monitora. Visok kvalitet, prvorazredna usluga, atraktivan dizajn, kao i ekološki i inovativni proizvodi po konkurentnim cenama razlozi su zašto sve veći broj potrošača i distributera-partnera veruju u AOC. Izuzetno širok asortiman proizvoda od kompjuterskih monitora, TV monitora i LCD televizora osvojio je brojne nagrade, među ostalim i poznati Red Dot Design Award. AOC je ogranak kompanije TPV Technology Limited, najvećeg svetskog proizvođača LCD televizora. Za više informacija o korporaciji AOC i njenim proizvodima posetite internet stranicu www.aoc-europe.com

newsmaster