HTC EKSKLUZIVNI PARTNER UEFA LIGE ŠAMPIONA I UEFA LIGE EVROPE

Partnerstvo u trajanju od tri sezone sa najelitnijim klupskim takmičenjem Evrope

počinje u januaru 2013. godine

 

TAJPEJ — 12. decembar 2012. — HTC, globalni lider u inovacijama i dizajnu mobilnih uređaja, danas je objavio da je sklopio trogodišnji ugovor prema kome će postati zvanični globalni partner-snabdevač telefona UEFA Lige šampiona i UEFA Lige Evrope.

 

Ovo partnerstvo, koje počinje u januaru 2013. godine, HTC stavlja u središte dva fudbalska takmičenja koja spadaju među najelitnije na svetu, i omogućava ovoj kompaniji da navijačima širom sveta pruži nove i inovativne načine da se približe akciji. Bilo da na stadionu gledaju utakmicu ili prate sadržaj na HTC uređaju, navijači će moći da uživaju u svakom trenutku.

„Fudbal širom sveta stvara toliko strasti, a mi smo uzbuđeni što smo postali partner jednog od vodećih sportskih brendova na svetu“, rekao je Piter Čou (Peter Chou), izvršni direktor HTC korporacije. „HTC i UEFA će blisko sarađivati kako bismo omogućili svim navijačima da uživaju u fudbalu, kao i da im pružimo bogatije mobilno iskustvo.“

 

Đani Infantino (Gianni Infantino), generalni sekretar UEFA, izjavio je: „Drago mi je da HTC korporaciji  mogu da poželim dobrodošlicu u porodicu UEFA Lige šampiona i UEFA Lige Evrope. Kroz ovo partnerstvo UEFA i HTC promovisaće evropski klupski fudbal pred publikom u čitavom svetu i našim navijačima otvoriti nove mogućnosti da se približe takmičenjima. Cenimo podršku i opredeljenost koju pokazuje HTC i smatramo da će njihova saradnja sa ovim takmičenjima povećati vidljivost njihovog brenda na globalnom nivou.“

 

Ovo partnerstvo predstavlja kombinaciju tradicionalne saradnje HTC korporacije sa globalnim liderima iz sveta muzike, video tehnologije, dizajna i sporta sa interesima i strastima potrošača širom sveta.

 

U sklopu partnerstva sa UEFA Ligom šampiona i UEFA Ligom Evrope, HTC će takođe biti zvanični globalni partner-snabdevač telefona finala UEFA Super kupa za 2013. i 2014. godinu, kao i finala UEFA Ženske lige šampiona za 2013, 2014. i 2015. godinu.

 

Više detalja o partnerstvu biće objavljeno naknadno. Za više informacija posetite www.htc.com.

 

HTC

HTC korporacija je osnovana 1997. godine i kreirala je mnoge višestruko nagrađivane i pionirske mobilne uređaje u telekomunikacionom industrijskom sektoru.  Usredsređujući se na korisnike u svemu što radi, HTC pomera granice dizajna i tehnologije kako bi kreirao inovativna i lična iskustva za potrošače širom sveta. U HTC-ovom portfoliju proizvoda su pametni mobilni telefoni i tablet računari zasnovani na HTC Sense® višeslojnim grafičkim korisničkim interfejsom koji neizmerno unapređuje korisničko iskustvo. HTC se kotira na Tajvanskoj berzi (TWSE: 2498). Za dodatne informacije, molimo vas posetite: www.htc.com.

 

 

UEFA

UEFA (Union des Associations Européennes de Football) je administrativni i kontrolni organ evropskog fudbala. Po svojoj strukturi, UEFA je zasnovana na članstvu 53 nacionalna fudbalska saveza; njen rad podržava 19 specijalizovanih odbora koji kreiraju UEFA politike po pitanjima kao što su nacionalna klupska takmičenja, suđenje i licenciranje klubova. Kao neprofitna organizacija, UEFA prihode reinvestira u razvoj fudbalske igre, čime realizuje svoju misiju promovisanja i zaštite svih nivoa evropskog fudbala.

 

###

 

Imena kompanija i proizvoda sadržana u ovom tekstu mogu biti zaštitni znaci njihovih matičnih vlasnika.

newsmaster