nOVI HTC one® PREDSTAVLJEN U SRBIJI

 

HTC BlinkFeed™, HTC Zoe™ i HTC BoomSound™ pružaju novo i jedinstveno iskustvo pri upotrebi pametnih telefona

HTC One

Beograd, 21. februar 2013 — HTC, globalni lider u pogledu inovacija i dizajna u oblasti mobilnih komunikacija, samo dva dana nakon svetske premijere je u Srbiji predstavio svoj novi pametni telefon – novi HTC One. Srpsko tržište se pre ostatka sveta upoznalo sa inovacijama koje novi HTC telefon donosi.

Kućišta izrađenog od jednog komada aluminijuma i uz jedinstven Full HD (1080p) ekran od 4,7 inča, novi HTC One odlikuju snažni Qualcomm® Snapdragon™ 600 procesor sa 4 jezgra na 1,7 GHz, poslednja verzija Android Jelly Bean operativnog sistema i LTE mrežna tehnologija koja omogućava munjevito brzo pretraživanje, i sve to u kućištu koji kombinuje izuzetan dizajn i vrhunski kvalitet izrade.
Sara Jovanovic na HTC konferenciji

„Čast nam je što u Srbiji, pre prestižnog Mobile World Congress-a u Barseloni, a samo dva dana nakon svetske premijere možemo da predstavimo HTC One telefon izuzetnog dizajna i najboljeg kvaliteta slike, zvuka i ekrana do sada“, izjavio je Marko Savković, HTC Product menadžer.

Novi HTC One donosi HTC BlinkFeed™, HTC Zoe™ i HTC BoomSound™, inovacije koje pružaju jedinstveno iskustvo mobilnih komunikacija i postavljaju novi standard za pametne telefone.

 

HTC BlinkFeed: Početni ekran po vašoj meri
HTC BlinkFeed je smelo novo iskustvo koje transformiše početnu postavku ekrana u jedinstven live stream najbitnijih personalizovanih informacija. HTC BlinkFeed prikuplja najnovije sadržaje iz relevantnih i zanimljivih izvora, i omogućava korisnicima da na svom početnom ekranu vide sve što baš njih zanima, a da ne moraju da prelaze iz jedne aplikacije u drugu ili da tragaju po različitim sajtovima. Zahvaljujući HTC BlinkFeed-u vaš telefon  je u potpunosti prilagođen vašim potrebama, navikama i željama.

 

HTC UltraPixel kamera sa HTC Zoe

HTC UltraPixel kamera menja i unapređuje način na koji ljudi beleže, ponovno proživljavaju i dele svoje najdragocenije momente.

Da bi omogućio ovo inovativno iskustvo korišćenja kamere, HTC je razvio novu kameru, koja sadrži sočivo najbolje u svojoj klasi, sa f/2.0 otvorom blende, kao i najnapredniji senzor sa UltraPixel tehnologijom koja prikuplja 300 posto više svetla od tradicionalnih senzora u kamerama pametnih telefona. HTC UltraPixel kamera dodaje mnogo drugih mogućnosti i efekata, kao što je unapređena 360′ panorama, vremensko sekvenciranje i uklanjanje objekata.Takođe, postoji mogućnost automatskog kreiranja integrisanih video klipova o svakom događaju zabeleženom putem „zoa“, fotografija i video snimaka uz muzičku podlogu i profesionalnu montažu, prelaze i efekte.

 

HTC BoomSound

Novi HTC One nudi najbolje audio iskustvo u poređenju s bilo kojim drugim mobilnim telefonom danas. HTC BoomSound uvodi po prvi put na mobilnom telefonu prednje stereo zvučnike sa zasebnim pojačalom i uz izuzetan full HD ekran korisnike uranja u svet muzike, video zapisa, igara i YouTube™ klipova koje vole. Beats Audio™ integracija pruža bogat, autentičan zvuk bez obzira da li slušate vašu omiljenu muziku, gledate YouTube video klip ili igrate igru.

 

Dostupnost

Novi HTC One će biti dostupan u izuzetnoj srebrnoj i predivnoj crnoj boji u drugoj polovini marta kod domaćih operatera.

 

HTC

Osnovana 1997. HTC korporacija (HTC) je kreirala mnoge nagrađivane mobilne uređaje i inovacije. Postavljajući korisnike u centar svega što rade, HTC pomera granice u dizajnu i tehnologiji kreirajući inovativno i lično iskustvo za korisnike širom sveta. HTC potfolio čine pametni telefoni i tablet uređaji sa HTC Sense korisničkim interfejsom koji poboljšava iskustvo upotrebe uređaja. Kompanija se kotira na Tajvanskoj berzi. Za više informacija: www.htc.com

newsmaster