Nove aplikacije za Ericsson Smart Service rutere

Komercijalno uspešna SSR 800 serija Ericsson Smart Service rutera, operatorima sada pruža mogućnost daljeg konsolidovanja mreže sa dve nove aplikacije na istoj platformi.

Jedna od tih aplikacija je Ericsson Service-Aware Support Node, ključna komponenta Service-Aware rešenje za kontrolu i naplatu. Ono se koristi za kategorizaciju različitih vrsta saobraćaja s ciljem osiguravanja najboljeg korisničkog iskustva uz paralelnu optimizaciju mrežnih resursa.

Druga aplikacija, Ericsson Wi-Fi Gateway integriše WiFi mreže sa mobilnom infrastrukturom, usklađujući kontrolu naplate. Ericsson WiFi Gateway podržavaće dinamičko rešenje za automatski transfer između WiFi i mobilne mreže koje će biti u potpunosti sistemski kontrolisano. Ova sposobnost je ključna za pružanje konstantnih vrhunskih performansi i kvalitetnog mobilnog širokopojasnog korisničkog iskustva, dok je istovremeno zadužena za optimizaciju heterogenih-mrežnih resursa.
Ericsson SSR8020

Dve nove aplikacije biće predstavljene na predstojećem Mobile World kongresu u Barseloni, koji se održava od 25. do 28. februara, a postaće komercijalno dostupne u drugoj polovini ove godine.

Ericsson je do sada tržištu ponudio više mobilnih i fiksnih mrežnih aplikacija za SSR 8000 platformu uključuju Ericsson Evolved Packet Gateway, Broadband Network Gateway, L2/L3 Customer Edge i Provider Edge ruter.

Ericsson je vodeći svetski dobavljač telekomunikacionih usluga i tehnologija. Mi stvaramo „Umreženo društvo“ sa efikasnim real-time rešenjima koja nam omogućavaju da učimo, radimo i živimo slobodnije u održivim zajednicama širom sveta.

Mi obezbeđujemo servise, softver i infrastrukturu u IKT sektoru za mobilne operatore i druge industrije. Danas se više od 40% svetskog protoka mobilnih podataka obavlja putem Ericssonovih mreža i mi pružamo podršku operatorima koje imaju više od dve i po milijarde pretplatnika.

Poslujemo u 180 zemalja i zapošljavamo više od 100.000 ljudi. Kompanija je osnovana 1876. godine sa sedištem u Stokholmu u Švedskoj i registrovana je na berzama NASDAQ OMX Stockholm i NASDAQ New York. Prihod u 2011. godini je bio 226,9 milijarde SEK (35 milijardi dolara).

www.ericsson.com
www.twitter.com/ericssonpress
www.facebook.com/technologyforgood
www.youtube.com/ericssonpress

 

newsmaster