SBB showroom u Ušću

Još jedno mesto na kome ćete moći da isprobate sve usluge SBB-a, dobijete savete i odlučite se za pakete koji vam najviše odgovaraju, otvoreno je u subotu 27. aprila, u tržnom centru “Ušće”.

Dobar provod na otvaranju pružio je Mihajlo Vlahović Beli, mladi reper, koji je “bacao rime”, ispitao šta sve ima u SBB shopu, rešio svoje dileme i probleme sa modernim tehnologijama i zabavio publiku.

„SBB showroom-ovi nisu samo obične prodavnice u kojima ćete uzeti neku od naših usluga. To su mesta gde možete da isprobate svaku uslugu, razmenite iskustva sa našim stručnim ljudima i naučite nešto novo o modernim tehnologijama, a sve u cilju da uz najbolju televiziju, brz internet i jeftinu telefoniju svoj život učinite lepšim i zabavnijim“, rekla je Jovana Lukić, direktor korporativnih komunikacija u SBB-u.

Beli i predstavnici kompanije su do kraja dana nazdravljali sa brojnim posetiocima otvaranje šestog i najmodernijeg showrooma i svi zajedno su mogli da provere da li je na velikom zidu prava trava u boji SBB interneta. Najavljeno je i da oni koji potpišu ugovor za Duo i Trio Mix u Ušću do kraja maja ove godine, dobijaju 3 meseca besplatnog HBO Premium paketa plus telefonski aparat za Trio Mix korisnike, nezavisno od toga iz kog grada su došli u Ušće.

Kompanija SBB najveći je operator digitalne i analogne kablovske televizije i širokopojasnog interneta u Srbiji, a od kraja 2012. i operator fiksne telefonije. Najznačajniji je operator satelitske televizije u regionu, prisutan u šest zemalja sa svojom Total TV platformom. SBB je nastao integrisanjem kablovskih distributera širom Srbije tokom 2002. i 2003. godine, a danas zapošljava oko 1000 ljudi. U saradnji sa kompanijama Telemach u Sloveniji i Bosni i Hercegovini i još oko 15 manjih kompanija, sa kojima ima iste većinske vlasnike i predsednika uprave, čini jedinstven telekomunikacioni sistem na teritoriji nekadašnje države, pod imenom United Group.