Korisnici sami kreiraju internet profil koji odgovara njihovim navikama i potrebama

Beograd, 20.  maj 2013. godine  – U okviru nove Vip internet ponude korisnici mogu sami da kombinuju tarife i tarifne dodatke kako bi kreirali paket koji odgovara njihovim potrebama i navikama u korišćenju interneta. Dodatno, nova tehnologija u Vip mreži sa većim brojem simultanih veza ka Internetu omogućava kvalitetniji surf u mreži i do 50% brže učitavanje i odziv web stranica.

Tri tarife sa različitim maksimalnim brzinama, Vip Online 3, Vip Online 9 i Vip Online 15 sa isto toliko GB uključenih u mesečnu pretplatu, mogu da se kombinuju sa internet dodacima za korišćenje nekih od najpopularnijih internet servisa.  Primera radi, dodatak Društvenjak namenjen je korišćenju društvene mreže Facebook, Istraživač pruža mogućnost pregleda Youtube video sadržaja a Četer korišćenje servisa Skype. Putem Vip Net Centra, onlajn kontrolnog panela, korisnici sami na svojim uređajima aktiviraju i kontrolišu brojne opcije nove Vip internet ponude.
SG Note8_SNotebookNP350_VCubeWiFi

Nova pogodnost je i dostupnost  tableta i i laptopova iz Vip ponude na 12 mesečnih rata bez kamate, putem računa za korišćenje usluga. Najnoviji Samsung Galaxy Note tablet sa 8” ekranom osetljivim na dodir i najnovijom generacijom inteligentne S Pen tehnologije, dostupan je uz mesečnu ratu od 3.500 dinara i mesečnu pretplatu od 1.590 dinara u tarifi Vip Online 15. Atraktivni Samsung Notebook NP350 sa Windows 8 operativnim sistemom, dostupan je u istoj tarifi  uz mesečnu ratu od  2.500 din. Uz tarifu Vip Online 15 dostupan je i paket koji uključuje Vip Cube i 7’’ Wi-Fi tablet Samsung Galaxy Tab 2, uz mesečnu ratu od 1.000 dinara.  Korisnici koji se odluče za jednu od novih internet tarifa bez uzimanja uređaja, ostvaruju pravo na 25% popusta na mesečnu pretplatu u naredna 24 meseca.

Više informacija na www.vipmobile.rs, 060/1234 i u Vip centrima širom Srbije.

Dodatno:

O Vipu

U novembru 2006. Vip, član Telekom Austrija Grupe, obezbedio je licencu za GSM 900/1800 i UMTS mreže. Vip mobile nudi pun portfolio mobilnih usluga za pripejd, postpejd i biznis korisnike, a na domaće tržište prvi je uveo BlackBerry® iz Vodafona. Vip je najveća grinfild investicija u Srbiji do sada, sa uloženih 761 miliona evra. Na kraju marta 2013. godine, Vip je imao više od 1.9 miliona aktivnih korisnika i zapošljavao više od 900 stručnjaka i menadžera. Vip je ekskluzivni strateški partner Vodafona u Srbiji. Više informacija nawww.vipmobile.rs.

 

newsmaster