Novi Toshiba Qosmio X70 pruža savršen doživljaj pri igranju PC igara

Novi Toshiba Qosmio X70 pruža savršen doživljaj pri igranju PC igara i uživanju u zabavi

Činjenice i brojke (najvažnije)

Toshiba Qosmio X70 – Laptop računar idealan za igranje igara, obavljanje više zadataka istovremeno i zabavu

  • 43,9 cm (17,3 inča) Full HD displej sa LED pozadinskim osvetljenjem, vreme reakcije displeja 8ms, TOSHIBA Resolution+
  • Intel® Core™ procesori 4. generacije, uključujući Quad Core CPU podršku; NVIDIA® GeForce® GTX 770M posebna grafika (do 3 GB GDDR5 VRAM) sa OptimusTM tehnologijom
  • Do 3 TB HDD u 2x HDD ulaza plus mSATA 256 GB SSD; do 32 GB RAM: 4 ulaza x 8 GB)
  • Intel® WiDi i Miracast™ ready, 4x USB 3.0 (2 sa Toshiba USB Sleep-and-Charge), Sleep-and-Music
  • Zvuk: 4 harman kardon® stereo zvučnika sa Slipstream™ Technology sa 6 W snage i DTS Studio Sound™
  • Boje: premijum tamnosrebrna sa površinom od brušenog aluminijuma sa hromiranim crvenim detaljima, Qosmio logotip na poklopcu osvetljen crvenom bojom
  • OS: Windows 8 (64bit)

Brzina, performance, napredna grafika i kvalitet zvuka, plus konektivnost za zahtevne korisnike

Nojs, Nemačka, 12. jun 2013 – Potvrđujući svoju lidersku poziciju u ponudi naprednih laptop računara visokih performansi za igrače PC igara i ljubitelje multimedijalnih sadržaja, Toshiba Evropa predstavila je Qosmio X70 kao svoj najnoviji vrhunski laptop računar. Namenjen je zahtevnim korisnicima koji žele najbolje računarske performanse i brzine, savršenu kompjutersku grafiku, odličan zvuk i multmedijalni kapacitet, kao i najnaprednije karakteristike konektivnosti. Evropska prodaja novog modela Qosmio X70 počinje u trećem kvartalu 2013. godine.

 

Najbrže i najživlje igranje igara

,,Toshiba ima reputaciju među najzahtevnijim korisnicima laptop računara, kao što su strastveni igrači PC igara, i mi tu reputaciju moramo da održimo’’, izjavio je Adrijan Vazdar, biznis menadžer kompanije Toshiba Evropa GmbH. ,,Novi Qosmio X70 zadovoljava te kriterijume u svakom pogledu. Opremljen je najboljim komponentama i najnovijom tehnologijom u ovom segmentu i dolazi sa Full HD ekranom veličine 43,9 cm (17,3 inča). Ovaj laptop računar je idealna zamena za bilo koji snažan stoni računar.’’ Uz izbor Intel® Core™ procesora najnovije generacije i posebnom NVIDIA® GeForce® GTX 770M grafikom sa 3 GB GDDR5 memorije, Qosmio X70 lako izvršava obimne višestruke zadatke. Čak i najbrže i najživlje scene iz igara i filmova su prikazane savršeno zahvaljujući vremenu reakcije ekrana od samo 8ms. Ovaj moćni uređaj je idealan i za kreiranje ozbiljnih sadržaja, kao što je montaža video materijala i fotografija, zahvaljujući optimalnim grafičkim performansama.

 

 

Trenutni pristup zahtevnim aplikacijama i multimedijima

Još jedna vrhunska osobina novog modela Qosmio X70 je veliki kapacitet za skladištenje podataka od do 3 TB sa dva HDD ulaza plus ultrabrza mSATA 256 GB SSD memorija. Ova kombinacija, uz kapacitet do 32 GB RAM memorije, daje gotovo trenutan pristup najzahtevnijim aplikacijama i multimedijalnim fajlovima i omogućava lako vršenje više zahtevnih računarskih operacija istovremeno, kao i kratko vreme podizanja sistema. Alternativno, Hybrid HDD (1TB + 8GB fleš SSD) omogućava skladištenje dodatnih fajlova i brz prikaz aplikacija.

 

Za još bolji multimedijalni doživljaj, instalirani TOSHIBA Resolution+ softver konvertuje filmove i video materijale napravljene u standardnoj definiciji u HD kvalitet. Pored toga, neke konfiguracije imaju Ultra HD koji podržava HDMI®-out port koji konvertuje i prenosi Ultra HD sadržaj kao što su PC igre, fotografije, filmovi ili video materijali sa PC-ja na eksterni TV uređaj koji podržava Ultra HD.

 

Zahvaljujući Intel® WiDi i Wi-Fi Certified Miracast™, korisnici mogu bežinim putem da prenesu bilo koju igru i multimedijalni sadržaj sačuvan na modelu Qosmio X70 na kompatibilan TV uređaj sa velikim ekranom ili mobilni telefon.

 

Prepoznatljiv premijum dizajn i zvuk

Reprodukciju zvuka na novom modelu Qosmio X70 omogućavaju četiri harman kardon® stereo zvučnika snage 6 W uz DTS Studio Sound™, najnoviji paket rešenja rešenja koji nudi bogat surround zvuk, impresivne basove, inteligentno određivanje jačine zvuka i poboljšanje dijaloga. Ovo impresivno multimedijalno rešenje znači da korisnici mogu maksimalno da uživaju u TV serijama, filmovima i prenosima koncerata.

 

Qosmio X70 se odlikuje novim dizajnom u skladu sa ostalim modelima ove linije, sa lako prepoznatljivim elementima kao što su glatke zaobljene ivice, naglašeno, osvetljeno dugme za uključivanje i isključivanje i logotip smešten sa leve strane ispod ekrana. Takođe ima prepoznatljiv premijum izgled linije modela Toshiba Qosmio, koji karakteriše izražena crvena boja aluminijuma, osvetljen Qosmio logotip na poklopcu i tamnosrebrna boja brušenog aluminijuma kada se laptop računar otvori. Pločasta tastatura bez rama osvetljena je crvenom bojom, što omogućava jednostavan unos teksta čak i u uslovima slabog svetla – baš kao što je igračima igara potrebno.

 

 

 

 

Svi zaštitni znaci navedeni u ovom dokumentu pripadaju svojim vlasnicima.

Precizne specifikacije proizvoda zavise od modela i lokalne dostupnosti.

 

O kompaniji Toshiba

Toshiba je svetski lider, proizvođač  i distributer raznovrsnih naprednih elektronskih i električnih proizvoda i sistema. Toshiba grupa nudi inovacije i maštovitost u oblastima kao što su digitalni proizvodi, uključujući LCD televizore, noutbuk računare, maloprodajna rešenja i multifunkcionalne uređaje, elektronski uređaji, uključujući poluprovodnike, proizvode za skladištenje i materijale, industrijski i sistemi društvene infrastrukture, uključujući elektro sisteme, pametna rešenja za zajednice, medicinske sisteme i eksalatore i liftove, i i kućni aparati.

Kompanija Toshiba je osnovana 1875, a danas posluje preko globalne mreže od preko 550 kompanija, sa 202.000 zaposlenih širom sveta i godišnjom prodajom koja premašuje 74 milijarde dolara. Posetite Toshibin vebsajt na adresi www.toshiba.co.jp/index.htm.

Toshiba Evropa GmbH sa sedištem u nemačkom gradu Nojsu je ogranak u punom vlasništvu kompanije Toshiba Corporation iz Tokija.

 

newsmaster