Novi Philips UltraWide 21:09 monitor spreman da oduševi

298x4qjab 3

298X4QJAB_1

Novi Philips UltraWide 29-inčni monitor, sa panoramskim pogledom, preciznim prikazom slike i Multiview dual-source feedom, predstavljen javnosti

MMD, licencirani brand partner za Philips monitore, sa zadovoljstvom najavljuje izlazak novog 29-inčnog monitora sa panoramskim formatom 21:09, živopisne slike, sa AH-IPS tehnologijom i dual-sourceMultiview podrškom.

Izuzetan kvalitet gledanja

Neponovoljivu zabavu kod kuće na novom 298X4QJAB monitoru garantuje UltraWide pogled na 29-inčnom ekranu, sa 2560×1080 HD rezolucijom i velikom preciznošću slike. Jasne slike i žive boje omogućava vrhunska AH-IPS tehnologija, a ugao gledanja od 178/178 stepeni osigurava nesmetano posmatranje iz bilo koje perspektive, što ovaj monitor čini idealnim za opuštanje i zabavu uz omiljene vizuelne sadržaje. 298X4QJAB model nudi i različite načine za dodatna poboljšanja iskustva gledanja, sa karakteristikama kao što su SmartImage za definisanje formata gledanja, SmartControl za jednostavno podešavanje, SmartContrast kako bi se poboljšao kontrast slike i SmartKolor za bogate, živopisne slike.

Neograničena zabava

Philips i MMD su novim 298X4QJAB monitorom još jednom potvrdili fokus na ostvarivanju veće rezolucije ekrana, uz vrhunski kvalitet slike kako za profesionalne korisnike, tako i za domaćinstva. MultiView tehnologija je karakteristika najzaslužnija za kvalitet slike i prostranost 29-inčnog monitora, a ujedno korisnicima pruža i veliku mogućnost izbora. Multiview odlika omogućava rad sa više uređaja istovremeno, poput kompjutera ili BluRay playera, prateći sadržaje iz više izvora paralelno – tako što koristi jednu stranu ekrana za sport feed prikaz uživo uz set-top box, a drugu stranu za pretraživanje web-a na mobilnom uređaju.

298X4QJAB_2
Fleksibilno povezivanje

Zahvaljujući SmartConnect tehnologiji, ekran se može povezati sa nizom uređaja. Opremljen je nizom interfejsa, uključujući DisplayPort, HDMI i Dual Link DVI, čime se korisnicima omogućava da uživaju u visokokvalitetnim video i audio sadržajima.

298X4QJAB_1

Tehničke specifikacije – Philips LCD monitor 298X4QJAB sa Multiview prikazom

Vrsta i veličina LCD monitora

29″ (73 cm) AH-IPS LCD

Tehnologija pozadinskog osvetljenja

W-LED

Optimalna rezolucija

2560 x 1080 @ 60 Hz

Ugao gledanja

178º (H) / 178º (V), @ C/R > 10

Osvetljenje

300 cd/m²

SmartContrast razmera

20,000,000:1

Veličina piksela

0.2628 x 0.2628 mm

Prikaz boja

16.7 M (True 8 Bit)

SmartResponse vreme odziva

5 ms (gray to gray)

MultiView prikaz

PiP/PbP mode, 2x devices

Povezivanje

Ulaz signala: DisplayPort, DVI-Dual Link (digital, HDCP), HDMIx2

Sync ulaz: Separate Sync, Sync on Green

Audio ulaz/izlaz: PC audio-ulaz, ulaz za slušalice

Izlaz signala: DisplayPort

Nagib

-5/+20 stepeni

Sertifikati i odobrenja

Energy Star 6.0, EPEAT Gold, RoHS, Ne sadrži olovo, ni živu

Philips 29-inčni LED monitor dostupan je u svim bolje opremljenim prodavnicama s tehničkom opremom.

O MMD

MMD (Multimedia Displays) u potpunom je vlasništvu kompanije TPV osnovane 2009. godine ugovorom o licenci s Philipsom. Kao jedan od vodećih brendova na tržištu LCD monitora i ekrana prisutan je širom sveta. Kombinujući snagu Philipsovog brenda s TPV stručnom proizvodnjom i dizajnom desktop monitora, komercijalnih ekrana i LCD televizora, MMD se ponosi svojim inovativnim proizvodima i bržom i kvalitetnijim učešćem na tržištu. Na međunarodnom nivou MMD posluje sa evropskim sedištem u Amsterdamu, i lokalnom filijalom u Pragu, za istočnoevropsko tržište. Preko mreže lokalnih prodajnih agenata MMD radi sa svim većim evropskim IT distributerima. MMD-ov centar za dizajn i razvoj nalazi se na Tajvanu. Za više informacija o korporaciji MMD i proizvodima, posetite internet stranicu www.mmd-p.com

newsmaster