HTC predstavio pristupačan Desire 500

Beograd, 7. avgust 2013 – HTC, globalni lider u pogledu inovacija i dizajna u oblasti mobilnih komunikacija, predstavlja HTC Desire 500 za Evropu. Desire 500 je moćan model srednje klase sa quad-core procesorom od 1,2 GHz, HTC BlinkFeed i Video Highlights funkcijama i namenjen je korisnicima koji žele superiorno mobilno iskustvo po pristupačnoj ceni. HTC Desire 500 će biti dostupan u crnoj i belo plavoj boji koje donose tanak i sofisticiran izgled.

“Desire porodica je postala propoznatljiva jer donosi vrhunsko mobilno iskustvo masovnom tržištu”, rekao je Piter Čau, generalni direktor HTC korporacije. “Ovaj model, Desire 500, je savršen za korisnike koji su stalno u pokretu jer omogućava moćan multitasking i live stream važnih i interesantnih informacija, dok će korisnici najvažnije momente beležiti odličnom kamerom”

Tvoj život kroz mobilni objektiv

Zabeležite i podelite svaki trenutak kamerom od 8 MP na Desire 500 telefonu koja uz HTC ImageChip procesor kreira spektakularne fotografije i HD video snimke. Prednja kamera od 1,6 MP jednostavno pravi autoportrete visokog kvaliteta. Uhvatite savrešen osmeh uz funkcije prepoznavanje osmeha i lica, prilagodite fotografije brojnim kreativnim filterima i podelite ih sa prijateljima, porodicom ili pratiocima putem omiljenih društvenih mreža.

Video Highlights pretvara vaše fotografije i video snimke u video kompilaciju u trajanju od 30 sekundi, praćenu muzikom iz jedne od šest ponuđenih tema. Kreirani u saradnji sa profesionalcima iz oblasti muzičke produkcije, video prelazi u okviru svake teme su sinhronizovani sa tempom prateće muzike, kako bi se dobili profesionalni rezultati bez ikakvog napora.

Omiljeni sadržaj na početnom ekranu

HTC Desire 500 donosi BlinkFeed u Desire seriju. Pretvarajući početni ekran u personalizovan tok svežih informacija, HTC BlinkFeed se prikazuje na sjajnom ekranu od 4,3 inča i generiše novosti sa društvenih mreža i drugih izvora vesti, pružajući već na prvi pogled sve najsvežije informacije.

Performase koje prate savremen način života

Uz quad-core procesor od 1,2 GHz HTC Desire 500 omogućava veoma brzi multitasking, pretraživanje interneta i igranje grafički zahtevnih igara. Zahvaljujući podršci za microSD karticu do 64 GB nikada nećete ostati bez prostora za fotografije, video snimke, aplikacije i igre koje najviše volite.

Dostupnost

Novi HTC Desire 500 će biti dostupan na određenim tržištima kod mobilnih operatera i u maloprodajnim objektima tokom avgusta.
HTC Desire 500 će imati i verziju dual SIM i NFC.

Za više informacije posetite www.htc.com

HTC

Osnovana 1997. HTC korporacija (HTC) je kreirala mnoge nagrađivane mobilne uređaje i inovacije. Postavljajući korisnike u centar svega što rade, HTC pomera granice u dizajnu i tehnologiji kreirajući inovativno i lično iskustvo za korisnike širom sveta. HTC portfolio čine pametni telefoni i tablet uređaji sa HTC Sense® korisničkim interfejsom. HTC se kotira na Tajvanskoj berzi.

 

newsmaster