Prijem novca iz inostranstva u Telenor banci bez provizije

Beograd, 8. april 2015 – Svim korisnicima Telenor banke, pored standardnih, na raspolaganju je još jedna jedinstvena usluga − besplatan priliv novca iz inostranstva. Ta usluga omogućena je svima koji primaju uplate iz bilo kog dela sveta ili Srbije, u jednoj od pet valuta: evro, dolar, funta, franak i norveška kruna.

Postupak priliva novca bez nadoknada je jednostavan i samo je potrebno da primalac ima otvoren tekući račun u Telenor banci. Vreme trajanja kompletnog procesa zavisi od inostrane banke iz koje se šalje novac.

„Omogućili smo korisnicima da prime uplatu iz inostranstva bez provizije, u evrima ili jednoj od pet valuta, i da konvertuju evre po povoljnom kursu. Ta pogodnost je još jedan primer naše težnje da finansijske usluge učinimo lakim i jednostavnim, bez plaćanja duplih provizija“, kaže Marko Carević, direktor marketinga Telenor banke.

Korisnici mogu da promene primljena sredstva po najpovoljnijem deviznom kursu na bankarskom tržištu onlajn ili preko mobilne aplikacije u menjačnici banke. Telenor banka omogućila je besplatno podizanje gotovine u evrima i dinarima na svim svojim bankomatima.

Unapređena mobilna aplikacija

U skladu sa potrebama korisnika, banka nastavlja sa kontinuiranim unapređenjem postojećih servisa, pa su korisnicima od danas na raspolaganju napredne verzije mobilne aplikacije za IOS i Android platforme. Neke od novih funkcionalnosti su otvaranje i zatvaranje štednje po viđenju, kreiranje trajnih naloga, pregled detalja beskamatnog kredita za kupovinu pametnog telefona iz Telenor ponude i dr.

Za više informacija, posetite: http://www.telenorbanka.rs/.

Telenor banka deo je Telenor grupe, jednog od najvećih svetskih mobilnih operatora, koja ima 186 miliona korisnika na 13 tržišta. Prva mobilna i onlajn banka u zemlji orijentisana je na transakcije građana, kojima nudi dnevno bankarstvo u pokretu. Sredinom marta 2015, Telenor banka otvorila je 50.000-ti tekući račun i u prvih šest meseci, formirala je čvrstu osnovu za dalji razvoj mobilnog bankarstva zahvaljujući sinergiji telekomunikacija i finansijskih usluga. Telenor banka laureat je Američke privredne komore kao Lider promena u 2014.