Lenovo je personalizovao Windows 10 korisničko iskustvo sa poboljšanim softverom

Predstavljanje novih 3.0 verzija programa Companion i Settings


Research Triangle Park, NC – 28. Jul 2015:
Kompanija Lenovo je danas objavila da će predstaviti dve nove verzije svojih prepoznatljivih aplikacija – Lenovo Companion i Lenovo Settings. Obe aplikacije koje je kreirao Lenovo će predstavljati standardnu opremu na Lenovo PC računarima koji su opremljeni Windows 10 operativnim sistemom. Ove dve aplikacije zajedno imaju više od 10 miliona korisnika širom sveta.

Lenovo Settings

Lenovo Settings 3.0 predstavlja „pametni“ kontrolni centar koji obuhvata većinu osnovnih hardverskih komponenti i njihove funkcije, i olakšava korisnicima da se prilagode i da podese na koji način će se njihov računar ili tablet uređaj ponašati. Jedna od najnovijih karakteristika jeste „Smart Settings“ odeljak koji kontroliše ugrađene senzore na uređaju kako bi predvideo, prilagodio se i automatski podesio opcije na računaru tako da one odgovaraju potrebama korisnika. Settings aplikacija takođe sadrži i veoma koristan „Power” odeljak, koji omogućuje podešavanje opcija koje su karakteristične za Lenovo, kao što su „Battery Stretch Mode” i „Charge Mode”, koje korisnicima pružaju mogućnost da u kratkom periodu napune bateriju svog uređaja.

Lenovo Companion

Lenovo Companion 3.0 pruža korisnicima nov i dopadljiv interfejs kao i stabilan alat za optimizaciju.  Njegova nova opcija za optimizaciju omogućuje računaru da radi uz najbolje moguće performanse: može biti iskorišćena da obavi kompletna proveru u bilo kojem trenutku kako bi bile utvrđene neophodne mere koje bi mogle da oslobode radnu memoriju računara ili ubrzaju sam uređaj. Companion aplikacija će zatim sprovesti sve neophodne mere na osnovu komandi koje zada korisnik.

Companion aplikacija korsnicima takođe obezbeđuje ekskluzivan Lenovo sadržaj koji im pomaže da dobiju najbolje performanse od svog uređaja. Stručnjaci iz kompanije Lenovo pišu članke, pružaju savete i trikove, kao i druge novosti koje omogućuju korisnicima da budu obavešteni o svom računaru. Ova aplikacija korisnicima takođe obezbeđuje poseban pristup paketima za ažuriranje, informacijama o garanciji, bazama podataka, smernicama za korisnike, forumima za diskusiju, pa čak i opcionim dodacima koji mogu biti iskorišćeni na njihovom uređaju.

Pored toga, Lenovo svakodnevno ažurira i organizuje sadržaj najboljih svetski autora koji se bave najrazličitijim temama kako bi korisnici bili u toku sa svim aktuelnim novostima, trendovima i inovacijama.

Izjava

„U  današnjem digitalnom svetu, korisnici žele personalizovano iskustvo, baš prema njihovim  zahtevima”, izjavio je Mark Koen (Mark Cohen), potpredsednik sektora za eko-sisteme i cloud usluge. „Novi Lenovo Companion 3.0 i Settings 3.0 alati im omogućuju da dobiju maksimalne performanse za uloženi novac, uključujući i pristup informacijama o njihovom PC računaru, koje će im pomoći da ga podese prema sopstvenim željama i da ga adekvatno održavaju tokom celog životnog veka”.

Dostupno za preuzimanje

Programi Lenovo Companion i Lenovo Settings su dostupni za preuzimanje u Microsoft prodavnici.

Za dodatne informacije o ovim aplikacijama, posetite:
http://shop.lenovo.com/us/en/accessories/software/apps/lenovo-apps/settings/
http://shop.lenovo.com/us/en/accessories/software/apps/lenovo-apps/companion/

Da saznate više o Lenovo softveru, pratite E&M tim na Twitter-u @DOitApps