MMD lansirao novi monitor dizajniran za profesionalne korisnike kojima je povećanje produktivnosti na prvom mestu

Mmd Logo2
  • 4K UHD tehnologija za živopisne, izoštrene slike
  • Ultra Wide-Color za širi raspon boja
  • USB-C priključak za manje kablova i nereda

Beograd, 18. septembra 2018. – MMD, vodeća tehnološka kompnija i brend licencirani partner za Philips monitore najavljuje potpuno novi Philips Brilliance 328P6VUBREB LCD monitor s ugrađenim USB-C priključkom, idealan za profesionalne korisnike koji žele dodatno da povećaju radnu efiksnost. Nakon uspeha njegovog prethodnika, Philips Brilliance 328P6AUBREB monitora, ovaj monitor otišao je još jedan korak dalje i to zbog UltraClear 4K UHD (3840×2160) rezolucije koja omogućuje neverovatnu preciznost, High Dynamic Range (HDR) 600 za više živopisnih slika, USB 3.1 za prenos podataka brže nego ikad, RJ-45 Ethernet povezivost za izuzetnu sigurnost podataka i niza izvrsnih karakteristika kao što su LowBlue Mode, MultiView i SmartErgoBase za potpunu udobnost i uživanje tokom rada.  

Philips 328P6AUBREB

Povezivost i raznolikost

Današnji profesionalci su eksperti u multitaskingu i znaju da, kako bi bili što uspešniji, moraju mudro iskoristiti svaki minut u danu. Opremljen sa širokim rasponom praktičnih karakteristika za uštedu vremena, Philips 328P6VUBREB monitor je idealan izbor za profesionalce iz svih područja. Ovaj monitor ima ugrađeni reverzibilni USB-C priključak koji predstavlja signalni i priključak za napajanje u jednom i omogućuje jednostavno priključivanje na jedan kabl, što znači da se uređaji kao što su tastatura, miš i RJ-45 Ethernet kablovi mogu lako spojiti, smanjujući nered koji inače stvaraju mnogobrojni kablovi i konektori.

Zahvaljujući inteligentnom i prilagodljivom upravljanju napajanjem, korisnici odsad mogu napajati prenosne računare direktno s monitora pomoću samo jednog kabla. Ova mogućnost će u mnogo čemu olakšati rad svima koji ga budu koristili.

Vizuelne karakteristike visokih performansi

Grafički dizajneri, fotografi i urednici fotografija, arhitekte i mnoge druge kreativne profesije, kada je u pitanju realistično prikazivanje boja, moraju se oslanjati na svoje monitore. Upravo je u toj kategoriji Philips 328P6VUBREB monitor nadmašio samog sebe. Najnoviji monitori kompanije Philips koriste panele odličnih radnih karaktristika za pružanje UltraClear slike 4K UHD (3840x 2160) rezolucije, dok High Dynamic Range 600 pruža znatno drugačiji vizuelni doživljaj uz izuzetno osvetljenje, neuporediv kontrast i očaravajuće boje.

Osim toga, Ultra Wide-Colour tehnologija osigurava široku paletu boja, što rezultira živopisnim crvenim bojama, dubljim plavim nijansama i prirodnim zelenim površinama. Takođe, 10-bitni ekrn pruža još veću dubinu boje zahvaljujući 1 074 milijardi boja i 12-bitnoj unutarašnjoj obradi, koji zajedno stvaraju vizuelni ugođaj glatkih i prirodnih boja koje su izuzetni i u potpunosti bez neželjenih prelaza.  

Udobnost i produktivnost

Kako bi osigurao da profesionalci iskoriste maksimum od svakog radnog dana, Philips 328P6VUBREB monitor je opremljen za pružanje najveće moguće udobnosti i produktivnosti.

MultiView opcija omogućje aktivno dvostruko povezivanje i prikaz u isto vreme, zbog čega je olakšan rad s više uređaja, kao što su desktop i prenosni računar jedno pored drugoga. Što god korisnici požele raditi, na primer, da gledaju fudbalsku utakmicu i istovremeno čitaju imejlove ili da pišu na prenosnom računaru, sada to mogu vrlo jednostavno i učiniti. Uz ovaj monitor, multitasking postaje lako ostvariv.

Philips 328P6VUBREB monitor je takođe opremljen Philips LowBlue načinom rada koji koristi pametnu softversku tehnologiju za smanjenje štetnog kratkotlasnog plavog svetla, kao i SmartErgoBase postoljem monitora koje osigurava ergonomsko postavljanje monitora i omogućuje uredno sortirnje kablova.

 

Philips 328P6VUBREB monitor biće dostupan od 18. septembra 2018. po preporučenoj maloprodajnoj ceni od:

Philips 328P6VUBREB – 75.369,00 din. (bez PDV-a)

Više informacija o Philips monitorima: https://www.philips.co.uk/c-m-pc/monitors

O MMD-u

MMD (Multimedia Displays) u potpunom je vlasništvu kompanije TPV, osnovane 2009. godine ugovorom o licenci s Philipsom. Kao jedan od vodećih brendova na tržištu LCD monitora i ekrana, prisutan je širom sveta. Kombinujući snagu Philipsovog brenda s TPV-ovom stručnom proizvodnjom i dizajnom  desktop monitora, komercijalnih ekrana i LCD televizora, MMD se ponosi svojim inovativnim proizvodima i bržim i kvalitetnijim delovanjem na tržištu. MMD deluje na menunarodnom nivou s evropskim sedištem u Amsterdamu i lokalnom kncelarijom za istočnoevropsko tržište u Pragu. Kroz mrežu lokalnih prodajnih agenata MMD radi sa svim većim evropskim IT distributerima i preprodavcima. MMD-ov centar za dizajn i razvoj nalazi se na Tajvanu.

 

Za više informacija o brendu MMD i proizvodima posetite internet stranicu www.mmd-p.com

 

Izvor: Vidamedi doo

newsmaster