ASUS Republic of Gamers najavljuje PC partnerstvo sa Activision Call of Duty®: Black Ops 4

Rog Call Of Duty

U ograničenom vremenskom periodu, odabrani proizvodi dolaze u paketu sa PC verzijom Black Ops 4

KLJUČNE TAČKE

  • ROG najavljuje partnerstvo sa Activision čime će postati prvi provajder digitalne PC igre Call of Duty®: Black Ops 4 koja dolazi u paketu
  • ROG nudi promotivni paket u Call of Duty®: Black Ops 4 igre u ograničenom vremenskom periodu od 10. Septembra do 12. Oktobra kupovinom kvalifikovanih proizvoda
  • ROG sarađuje sa Activision kako bi stvorio jedinstvene Aura Sync mogućnosti i efekte u Call of Duty®: Black Ops 4

ASUS Republic of Gamers (ROG), najavljuje partnerstvo sa Activision, zarad predstojećeg predstavljanja Call of Duty®: Black Ops 4 na PC-ju. Od 10. Septembra do 12. Oktobra, ROG će postati prvi provajder digitalne PC igre Call of Duty®: Black Ops 4 koja dolazi u paketu. Kupci mogu da dobiju pristup igri kupovinom kvalifikovanog ROG proizvoda tokom promotivnog perioda. Uz ogromnu posvećenost PC gejmerima, Call of Duty tim i ROG su blisko radili na jedinstvenoj saradnji sa svojom AURA Sync tehnologijom na nekoliko linija proizvoda.

“Mi smo više nego oduševljeni što smo postali partneri sa ASUS Republic of Gamers na jedinstveni način za Black Ops 4,” rekao je Ander Nickell, direktor Partnerstva u Activision. “Naši razvojni timovi su naporno radili na izradi ove najbolje PC Call of Duty igre ikada. ASUS ROG deli tu posvećenost zajednici, tako da je bilo potpuno prirodno da spojimo naše brendove kako bismo pružili nešto posebno našim fanovima.”

“ASUS Republic of Gamers i Activision su uživali ogroman uspeh tokom niza godina, na svojim tržištima, i jako smo uzbuđeni što smo ih spojili,” rekla je Vivian Lien, šef Globalnog marketinga za gejming u Republic of Gamers, i direktor marketinga u ASUS-u u Severnoj Americi. “ROG dosledno pruža sjajno gejming iskustvo usko sarađujući sa partnerima i dostavljačima, i sa tehnološke i sa poslovne strane. Sarađivali smo i sa eSports timovima koje sponzorišemo kako bismo stekli jedinstveni uvid u pružanje vodećih performansi i inovacija u radu igara. I, slično tome, usko smo sarađivali sa Activision-om kako bismo integrisali našu RGB-lighting tehnologiju, AURA Sync, u najnoviju verziju igre Call of Duty, kako bi još više unapredili igru. Sada vam sa zadovoljstvom pružamo odgovarajuće ROG proizvode u paketu sa jednim od najočekivanijih naslova godine, Call of Duty®: Black Ops 4 na PC-ju.”

Dominirajte u Borbi sa AURA Sync integracijom u Call of Duty: Black Ops 4 za unapređeno gejming iskustvo

ROG je sarađivao sa Activision-om kako bi inkorporirao AURA Sync mogućnosti i efekte u Call of Duty: Black Ops 4 za PC na uređaje sa AURA Sync mogućnostima. AURA Sync koordinira boje i efekte sa kompatibilnim RGB-osvetljenim proizvodima poput desktopova, slušalica, tastatura, matičnih ploča, laptopova, i miševa, između ostalog, što olakšava korisnicima da personalizuju čitav gejming sistem sa izgledom i osećajem koji reflektuju njihovu gejming ličnost ili osećaj naslova koja se trenutno igra. Sa AURA Sync integracijom u Call of Duty: Black Ops 4, akcije u okviru igre pokreću efekte RGB osvetljenja kako bi poboljšali igru, reflektujući intenzitet igre putem korisnikovog PC-ja i komponenata, stvarajući iskustvo koje vas u potpunosti okružuje.

ROG i Call of Duty: Black Ops 4 paket

Kupci koji kupe odgovarajući proizvod tokom ograničenog promotivnog perioda, počevši od 10. septembra, dobiće pristup Digitalnom standardnom izdanju igre. Za najnovije informacije, uključujući listu proizvoda odgovarajućih za Call of Duty: Black Ops 4 set, linkove za gde kupiti, i informacije o preuzimanju, molimo vas posetite: www.ROGxBO4.com

O ROG-u

Republic of Gamers (ROG) je ASUS-ov pod-brend posvećen stvaranju najboljeg gejming hardvera i softvera na svetu. Osnovan 2006. godine, ROG nudi kompletnu liniju inovativnih proizvoda poznatu po performansama i kvalitetu, uključujući matične ploče, grafičke karte, laptopove, desktopove, monitore, audio opremu, rutere i periferije. ROG učestvuje u sponzorisanju većih međunarodnih gejming događaja. ROG oprema je korišćenja za postavljanje na stotine rekorda u overkloku i nastavlja da bude prvi izbor gejmera i entuzijasta širom sveta. Saznajte više o izboru šampiona na http://rog.asus.com.

Izvor: ASUS West Balkans – Open Platform Business Group

newsmaster