Računarska gimnazija u Novom Sadu

Nakon deset godina iskustva u informatičkoj obuci, novosadska kompanija Smart osnovala je prvu privatnu Računarsku gimnaziju Smart u Vojvodini. Svečano otvaranje Računarske gimnazije Smart je u petak, 22. maja, u 12 sati, u svečanoj sali Neostara, na Trgu Mladenaca br. 5 u Novom Sadu.

Računarska gimnazija Smart, smer Informatika, pored srednjeg opšteg obrazovanja, pružaće i specijalizovano obrazovanje iz oblasti informatike, matematike i fizike, svim učenicima koji imaju sklonosti ka prirodnim naukama.

Nastavni plan i program prati savremene nastavne metode i nastavna sredstva u edukaciji, uz sadržajno pokrivanje najnovijih tehnologija. Razredi su do 15 učenika čime je obezbeđen individualni rad sa učenicima.

Tokom školovanja učenici će imati priliku da aktivno učestvuju na stručnim projektima i da praktično upotrebe stečeno znanje. Obezbeđen je i mentorski rad sa učenicima, a krajem treće i u četvrtoj godini školovanja, učenici će slušati stručne kurseve Microsofta i Cisca, što će im omogućiti sticanje međunarodno priznatih sertifikata.

Više detalja o Računarskoj gimnaziji Smart možete videti ovde http://www.smart.rs/

|Search: Find More About Računarska gimnazija u Novom Sadu|