“ Terminator: Spasenje” pogledajte snimak sa evropske premijere filma

U iscekivanju premijere cetvrtog nastavka filma “ Terminator: Spasenje” pogledajte snimak sa evropske premijere filma kao i intrervju sa glavnim protagonistom filma Kristijanom Bejlom. Evropska premijera filma “ Terminator:Spasenje ” odrzana je u Parizu 28. maja.

U zeljno ocekivanom nastavku “Terminator” serijala, smestenom u post-apokalipticnu 2018, Kristijan Bejl glumi Dzona Konora, coveka cija je sudbina da predvodi pokret otpora ljudi protiv kompanije Skajnet i njene vojske Terminatora. Buducnost u koju je Konor verovao delimicno je izmenjena pojavom Markusa Rajta (Sem Vortington), stranca cije je poslednje secanje njegova smrtna kazna. Konor mora da odluci da li je Markus poslat iz buducnosti ili spasen iz proslosti. Dok se Skajnet priprema za konacni udar, Konor i Markus krecu u odiseju koja ih odvodi u srediste operacija Skajneta, gde otkrivaju uzasnu tajnu moguceg unistenja ljudske vrste.

Glavne uloge tumace: Kristijan Bejl, Sem Vortington, Enton Jelkin, Brus Dalas Hauard, Mun Bladgud, Comon, Dzedagrejs, Helena Bonam Karter.

Premijera filma “Terminator: Spasenje” nas ocekuje 3. juna u Sava Centru.

Snimak mozete pogledati putem sledeceg linka:

http://www.youtube.com/watch?v=pSHATCcppFA

|Search: Find More About “ Terminator: Spasenje” pogledajte snimak sa evropske premijere filma|