Unutar Samsung inovacije ultra tankog stakla

Galaxy Z Flip4

Galaxy sklopivi uređaji ponovo podsećaju na ono što je moguće sa jedinstvenim iskustvima i interakcijama za sve korisnike pametnih telefona širom sveta. Samsung je stvorio ovu novu kategoriju pretvarajući u stvarnost ono što je neverovatno, a sve to kroz inovativne nove tehnologije i sofisticirane, visoko precizne proizvodne procese. Naime, ključni element Samsung sklopivih uređaja je ultra tanko staklo, zaštićeni materijal koji se može sklopiti stotine hiljada puta, a da pritom zadrži svoju izdržljivost i snagu. Pošto popularnost sklopivih uređaja brzo raste, Samsung usavršava proizvodnju ultra tankog stakla kako bi potrošačima isporučio više sklopivih uređaja.

U ovom videu pogledajte nekoliko ključnih koraka u stvaranju ultra tankog stakla, uključujući kako Samsung seče, oblikuje i polira svaki komad za maksimalnu izdržljivost, kako bi se obezbedio samo najkvalitetniji finalni proizvod. Zahvaljujući Samsung liderstvu i perfektnoj veštini izrade uređaja, Galaxy sklopivi telefoni, koji su napravljeni za moderno doba, unapređuju svakodnevni život korisnika.

Istražite Samsung inovativni proizvodni proces ultra tankog stakla koji iskustvo sa sklopivim pametnim telefonom čini mogućim.

Video možete naći na linku: https://www.youtube.com/watch?v=1qqYqZu
Izvor: Represent

newsmaster