Qualcomm najavljuje Samsung kao predstavljajućeg partnera Snapdragon Pro serije

Snapdragon
  • Najveća svetska liga u mobilnom e-sportu u više kategorija, Snapdragon Pro Series, koristiće Samsung Galaxy uređaje sa Snapdragon platformom na turnirima Snapdragon Masters 2024. godine
  • Snapdragon Pro Series će koristiti Samsung uređaje u više regiona: Severnoj Americi, Indiji, Evropi, Bliskom istoku i severnoj Africi i pacifičkoj Aziji.

Beograd, 12. decembar 2022 – Qualcomm Technologies, objavio je da je kompanija Samsung imenovana za zvaničnog partnera mobilnih uređaja lige Snapdragon® Pro Series powered by Samsung Galaxy. Takmičari u ligi Snapdragon Pro Series na nivou Mobile Challenge i Mobile Masters će ekskluzivno koristiti Samsung Galaxy uređaje sa Snapdragon platformom za izabrana takmičenja, počevši od finala takmičenja Snapdragon Pro Series Mobile Challenge na DreamHacku u Valensiji.

„Posveceni smo tome da obezbedimo Samsung Galaxy uređaje visokih preformansi sa Snapdragon platformom za milijarde gejmera širom sveta kako bismo promovisali druženje i takmičenje” izjavila je Stefani Čoi, izvršna potpredsednica i direktorka marketinga sektora za mobilno iskustvo u kompanije Samsung. „Kao zvanični partner mobilnih uređaja lige Snapdragon Pro Series, ova najava produbljuje naše postojeće partnerstvo sa Qualcommom i predstavlja važan korak napred na našem putu unapređivanje mobilne tehnologije u svetu e-sporta.“

„Saradnja između ESL FACEIT grupe, kompanija Samsung i Qualcomm potvrđuje našu zajedničku posvećenost  korenitim promenama u e-sportu kroz neprikosnovenu dostupnost i superiorne performanse“, izjavio je Don Makgvajer, viši potpredsednik kompanije Qualcomm Technologies, Inc. i direktor marketinga Qualcomma. „Jedva čekamo da prikažemo vrhunske gejming funkcije po prvi put u mobilnom gejmingu i pouzdanost Samsung uređaja sa Snapdragon platformom dok se najbolji svetski gejmeri takmiče na najvećim međunarodnim turnirima u esportu.

SL FACEIT grupa (EFG), vodeća kompanija za takmičarske igre i esport zabavu, već je podigla Snapdragon Pro Series na nivo jedne od najvećih globalnih liga mobilnog e-sporta u više kategorija i ističe da joj je prioritet da demokratizuje pristup takmičenjima za najnoviju i buduću generaciju strastvenih mobilnih gejmera.

„Primenom vodeće Samsung tehnologije i Qualcomma, EFG će nastaviti da unapređuje takmičarsko iskustvo za mobilne gejmere širom sveta“, rekao je Kevin Rozenblat, viši potpredsednik za ekosisteme igara u ESL FACEIT grupi (EFG). „Naše partnerstvo sa kompanijama Samsung i Qualcomm i pokazuje da je sada više nego ikada telefon u džepu ulaznica za  neverovatno takmičarsko iskustvo gejminga i da doprinosi stvaranju ere svih.“ Za više informacija o ligi Snapdragon Pro Series posetite https://snapdragonproseries.com/ i pratite Snapdragon Pro Series na Fejsbuku, Tviteru i Instagramu.

*Snapdragon je zaštitni znak ili registrovani zaštitni znak kompanije Qualcomm Incorporated. Snapdragon je proizvod kompanije Qualcomm Technologies, Inc. i/ili njenih ogranaka.

Izvor: Represent

newsmaster