Novi izgled društvene mreže Karike

Najpopularnija srpska društvena mreža Karike.com je dobila novi izgled. Novi dizajn je moderan, pregledan i urađen u skladu sa opšte prihvaćenim standardima.

„Stalno komuniciramo i osluškujemo potrebe i želje naših korisnika. Zaključili smo da se mnogima sviđa naša lokacija, ali da određen broj korisnika nije bio zadovoljan dizajnom. Smatrali su da lokacija nudi interesantne i zabavne sadržaje ali da je malo komplikovan, a kao glavni razlog za to su navodili staromodni dizajn. Stalno težimo da pratimo svetske standarde i potrebe naših korisnika i kao logičan korak je urađen novi dizajn. Vredno smo radili na njemu poslednjih nekoliko meseci i anketirali različite korisnike. Na osnovu povratnih informacija od naših korisnika, zadovoljstvo nam je da izjavimo da se velikoj većini sviđa novi dizajn, koji je najčešće okarakterisan kao ‘osvežavajući’, izjavio je Dejan Bizinger, direktor društvene mreže Karike.com

Pored novog dizajna, u toku je zanimljiva akcija „Postani zvezda“, u okviru koje korisnici u nekoliko koraka mogu da naprave „svoju“ naslovnu stranicu na kojoj su predstavljeni kao najbolje ocenjeni korisnici lokacije i na automatski generisanom baneru, a u kombinaciji sa njihovim neostvarenim željama kao što su muzička zvezda, mis sveta, dobitnik Oskara… Takvu stranicu šalju svojim prijateljima i na taj način se promovišu na jedan nekonvencionalan i zabavan način. Autori najposećenije prve tri stranice biće u prilici da njihova slika i korisničko ime budu prikazani 10 miliona puta drugim korisnicima lokacije.

Karike.com je društvena mreža na kojoj je najviše zastupljena populacija od 15 do 27 godina. Ima preko 235.000 registrovanih korisnika i oko 2 miliona poseta mesečno. Spada među najpopularnije Web lokacije na prostoru bivše Jugoslavije.

|Search: Find More About Novi izgled društvene mreže Karike|