Microsoft izabrao Delta Sport za snimanje filma

Kompanija Microsoft izabrala je za snimanje filma “Studija slučaja o implementaciji MS Dynamics AX 2009“ rešenje kompanije Delta Sport Grupa – prelazak sa AX 3.0 na Dynamic AX 2009. Studija Delta Sporta pobedila je u konkurenciji velikog broja nominacija iz regiona centralne i istočne Evrope. Film za čiju realizaciju je angažovana renomirana britanska agencija Metia, prikazivaće se na svim Microsoft Dynamics konferencijama.

„Ta studija slučaja još jedan je uspeh kompanije Delta Sport u oblasti informacionih tehnologija koji joj obezbeđuju mesto među velikim kompanijama sveta. Iako su osnovna delatnost kompanije trgovina, maloprodaja i veleprodaja u domenu sportske i modne industrije, smatramo da je izuzetno važno što se u poslovanju velika pažnja posvećuje i praćenju i uvođenju najsavremenijih dostignuća u oblasti IT” – istakao je Bojan Jovičić, IT menadžer kompanije Delta Sport,.

Sveobuhvatne karakteristike nove verzije ovog poslovnog (ERP) sistema pomažu da se racionalizuje i osavremeni vođenje finansija, odnosi sa klijentima, pružanje usluga, upravljanje ljudskim resursima i lanac nabavke. Microsoft Dynamics AX doprinosi povećanju produktivnosti i efikasnosti poslovanja.

|Search: Find More About Microsoft izabrao Delta Sport za snimanje filma|