AUTODESK U INDUSTRIJI SRBIJE 2009

Seminar na Mašinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu

AUTODESK U INDUSTRIJI SRBIJE 2009

Autodesk-ova budućnost digitalnih prototipova

OSA Računarski inženjering Beograd, uz stručnu podršku firme TeamCAD Beograd i podršku Katedre za proizvodno mašinstvo Mašinskog Fakulteta Univerziteta u Beogradu, organizuje Seminar pod naslovom Autodesk u industriji Srbije 2009, u sredu 15. aprila sa početkom u 9 časova. Cilj Seminara je da se inženjerima i tehničarima Srbije, koji se bave projektovanjem mašina, uređaja i njihovih nosećih struktura, ukaže na nove i efikasne mogućnosti softvera kompanije Autodesk.

U prostorijama Centra za nove tehnologije Mašinskog Fakulteta, kroz niz prezentacija Autodesk softvera, demonstriraće se nove tehnologije projektovanja i upravljanja dokumentacijom industrijske proizvodnje. Korisnicima programa kompanije Autodesk biće omogućeno da razmene sopstvena iskustva i razviju međusobnu saradnju. Prisutni će biti u prilici da čuju mišljenje profesora Katedre za proizvodno mašinstvo o novim tendencijama u obrazovanju inženjerskog kadra za industrijsku proizvodnju kao i inženjere uspešnih firmi koji će predstaviti svoj rad na projektima naručenim od najvećih evropskih kompanija.

Izrada realnog prototipa radi njegovog ispitivanja je u savremenoj industriji prošlost. Autodesk nudi budućnost kroz projektovanje digitalnog prototipa, njegovog ispitivanja pod opterećenjem, njegove usaglašenosti sa okolinom, provere dizajna sa naručiocem proizvoda i varijacije karakteristika sve do konačne izrade proizvoda nulte serije. Inženjeri i tehničari Srbije imaće priliku da saznaju kako je moguće postići poslovni uspeh i obezbediti profit firmama i kompanijama u kojima rade i u uslovima ekonomske krize. Šta više, ekonomska kriza predstavlja samo dodatni motiv za one koji su još u dilemi da li da se odluče za korišćenje softvera kompanije Autodesk.

Seminar se održava u sredu 15. Aprila sa početkom u 9,00h.

Mesto održavanja: Mašinski Fakultet u Beogradu, Kraljice Marije 16, Amfiteatar Centra za nove tehnologije.

Zainteresovani se mogu prijaviti na: [email protected].

Pravovremenim prijavljivanjem obezbeđuje se promotivni materijal sa korisnim informacijama o najnovijim programima Autodesk-a.

newsmaster