U Srbiji počela groznica Svetskog prvenstva – Zakumi stiže u Beograd!

Belgrade, 25. mart 2010. – Visa Inc, jedna od vodećih svetskih kompanija za platne usluge i ekskluzivni globalni pratner Međunarodne fudbalske asocijacije (FIFA), organizovala je u Beogradu prvu posetu Zakumija, oficijalne maskote FIFA Svetskog prvenstva 2010.

Zakumi je na veliko zadovoljstvo građana posetio Trg Republike, Slaviju i Trg Nikole Pašića – deca su stajala u redu kako bi se fotografisla sa simpatičnim gepardom dok su prolaznici bili radoznali da osete duh Južne Afrike u centru Beograda. Ali to nije sve – 27. .marta Zakumi će biti postavljen u tržnom centru „Ušće“, i svi zainteresovani ljubitelji fudbala ce moci da se fotografisu sa Zakumijem od 14:00 do 19:00

Kompanija Visa je 1. marta pokrenula marketinšku kampanju povodom FIFA Svetskog prvenstva 2010, koja će trajati do 30. aprila, tokom koje će svi korisnici Visa kartica biti u jedinstvenoj prilici da osvoje put za dvoje na FIFA Svetsko prvenstvo u Južnoj Africi i da uživaju u najvećoj svetskoj fudbalskoj manifestaciji. Sve što je potrebno da korisnici Visa kartica urade jeste da plaćaju Visa ili Visa Electron karticama i time automatski postanu učesnici nagradne igre. Korisnik kartice učestvuje u igri prilikom svake nove transakcije i tako povećava šansu da osvoji nagradu.

Srećni dobitnik će  osvojiti karte za utakmicu Srbija:Nemačka, četvorodnevni smeštaj u ekskluzivnom hotelu i 200 američkih dolara na Visa poklon kartici, specijalnu turu obilaska grada i karte za još jednu sjajnu fudbalsku utakmicu.

Takođe, postoji i dodatni razlog za sve korisnike Visa kartica da tokom kampanje prilikom svake kupovine koriste svoje kartice. Stotinu obožavatelja fudbala koji naprave najveći promet Visa ili Visa Electron karticama u toku promotivnog perioda, dobiće repliku zvanične lopte sa Svetskog fudbalskog prvenstva.

„Drago nam je što je Zakumi stigao u Beograd, jer je na taj način kompanija Visa dodatno pokazala da deli radost sa ljubiteljima fudbala u susret Svetskom prvenstvu. Građani će biti u prilici da se fotografišu sa Zakumijem i imaće uspomenu na Svetsko prvenstvo na koje se reprezentacija Srbije direktno plasirala. Ovo je jedan od načina na koji kompanija Visa promoviše sportski duh kao i želja da podsetimo ljude koliko je jednostavno i sigurno plaćati svakodnevnu robu i usluge pomoću Visa kartica”, izjavio je Vladimir Đorđević, direktor kompanije Visa Inc. za Srbiju.

newsmaster