HTC UVODI NOVu Super LCD DispLEJ TEHNOLOGIJU

HTC UVODI NOVu Super LCD DispLEJ TEHNOLOGIJU

U SVOJ PROIZVODNI PORTFOLIO

Novi ekran biće integrisan u HTC Desire i Nexus One

Taojan, TAJVAN –26 juli, 2010 – HTC korporacija, svetski proizvođač pametnih telefona, danas je u asortiman HTC telefona uvela Super LCD displej tehnologiju (SLCD) uključujući i HTC Desire kao i, krajem leta, globalno Nexus One. SLCD displej nudi izuzetno prirodno izbalansirane boje, jasni kontrast, široki spektar uglova gledanja, kao i poboljšanu energetsku efikasnost.

“Trenutno postoji ogromna potražnja za mnogim od naših telefona, specijalno za onim koji imaju displej od 3.7 inča. Nova tehnologija SLCD displeja omogućiće nam da što brže postignemo naše produkcijske zahteve kako bismo ispunili rastuću potražnju za našim pametnim telefonima” izjavio je Piter Čou, generalni direktor HTC korporacije. “SLCD displej omogućava korisnicima jednako kvalitetno vizuleno iskustvo kao i sa HTC displejom od 3.7 inča uz neke dodatne beneficije uključujući i efikasniji rad na baterije.”

SLCD je poslednja generacija LCD tehnologije koja nudi poboljšane performanse od ranije verzije LCD panela koje uključuju i prosečno pet puta veću energetsku efikasnost. SLCD takođe nudi i poboljšano vizuelno iskustvo sa širim spektrom uglova gledanja koje je omogućeno pomoću nove Sonijeve VSPEC III™ tehnologije.

O HTC Korporaciji

HTC Korporacija (HTC) je jedna od kompanija koje se najbrže razvijaju u industriji mobilnih telefona. Kao pionir, kontinuirano radi na usavršavanju mobilnih usluga kroz unapredjenje dizajna, korisnosti i inovativnosti koji u značajnoj meri mogu da poboljšaju način na koji ljudi širom sveta žive i komuniciraju. Kompanija se kotira na Taiwan Stock Exchange. Za više informacija o HTC Korporaciji, posetite sajt kompanije:  www.htc.com

newsmaster