Samsung Ch@t 322, najnoviji mobilni sa Dual SIM opcijom

·Prvi mobilni i sa QWERTY tastaturom i DUOS Dual SIM karticama, nudi inteligentno i intuitivno mobilno iskustvo

19. oktobar 2010, SEUL, Koreja – Samsung Electronics, svetski lider u oblasti mobilne tehnologije, najavio je Samsung CH@t 322 mobilni telefon, idealno rešenje za one koji traže uređaj za upravljanje svojim  društvenim životom, ali i poslovnim, ako je potrebno.

„Ova revolucionarna kombinacija Dual SIM kartice i QWERTY tastature predstavlja prekretnicu u korišćenju mobilnih telefona, jer nudi korisnicima jedinstven nivo slobode i kontrole. Samsung-Ch@t 322 je ultimativni izbor za one sa bogatim društvenim životom koji treba izbalansirati sa poslovnim obavezama”, rekao je JK Shin, predsednik i direktor poslovne jedinice za mobilne komunikacije Samsung Electronics.

Samsung- Ch@t 322 je mobilni telefon koji pruža pogodnosti za krajnje korisnike u pokretu. Bez obzira da li su potrebne za posao ili zadovoljstvo, Dual SIM kartice omogućavaju pogodan  i praktičan korisnički doživljaj, dok intuitivan interfejs čini telefon neverovatno jednostavnim za upotrebu. Sa Samsung Ch@t 322 korisnici mogu da upravljaju svim aspektima svog života – bilo da je to posao, kuća ili zabava.

DUOS Dual SIM kartice nude korisniku jedinstven nivo fleksibilnosti. Određeni taster nudi praktičan pristup bilo kojoj od kartica, kako bi korisnik mogao da pristupi odvojenenim telefonskim brojevima na istom aparatu – oni su u stanju da upućuju pozive pod optimalnim planom poziva ili da imaju pokrivenost, dok razdvajaju privatni život i posao, ako je potrebno.

Inteligentan, inovativan i intuitivan optički trakpad radi u kombinaciji sa QWERTY tastaturom za sveobuhvatno i odgovarajuće svestrano korisničko iskustvo. Korišćenje funkcija na telefonu je brzo i jednostavno sa prečicama na QWERTY tastaturi koje omogućavaju brz pristup meniju, a prečice su takođe izgrađene da pomognu proces kucanja – pojednostavljivanje web i e-mail ulaza, tradicionalno najproblematičnijih područja upotrebe telefona.

Korisnici takođe mogu uvek da uživaju u društvenom životu sa punim, celodnevnim pristupom svojim omiljenim društvenim medijima, kao što su Facebook i Twitter, sa nizom multimedijalnih opcija. Prečice za Facebook i Twitter su dostupne na Smart Home ekranu i omogućavaju korisnicima da se lako i u trenutku povežu sa svojim društvenim grupama.

Osim toga, ’smart home’ toolbar obezbeđuje automatsko ažuriranje na Facebook i Twitter mrežama. Unapred instalirane instant poruke, kao što su MSN, Yahoo, Google Talk, omogućavaju korisnicima da četuju sa svojim prijateljima u bilo kom trenutku, na bilo kom mestu. Pomoću Bluetooth messenger-a, korisnici mogu uživati u besplatnom četu. Automatska Pull E-mail funkcija nudi napredno mejl iskustvo, znajući potrebu da korisnici često proveravaju svoje mejlove. Umesto toga, uređaj će ih jednostavno obaveštavati kada su primili e-poštu, čime se štedi vreme i strpljenje.

Poboljšani interfejs i DUOS UX omogućavaju korisniku da dodeli zadatke na početnom ekranu za lak i brz pristup informacijama i za funkcije koje su potrebne. Uređaj je takođe opremljen kamerom rezolucije 1,3 megapiksela, dok USB priključak 2.0 omogućava brz prenos podataka između uređaja.

Samsung-Ch @ T 322 će inicijalno biti pokrenut u Rusiji, u novembru, a zatim prelazi na zemlje bivšeg Sovjetskog saveza, Jugoistočnu Aziju, Indiju, Kinu, Bliski Istok i Afriku.

Beleške za urednike:

Samsung Ch@t 322 specifikacija proizvoda:

Mreža SIM1 : GPRS Quad 850/900/1800/1900SIM2 : GPRS Quad 850/900/1800/1900
Displej 2.2” LQCIF TFT LCD
Kamera 1.3 Megapixel camera(x4 Digital zoom) + Video RecordingJPEG, GIF, A-GIF, PNG, WBMP
Video Recording : MPEG4/H263, QCIF/15fps/128Kbpsplaying: QCIF/30fps/384Kbps,  QVGA/15fps/768Kbps
Audio AMR, MDI, SP-midi, i-melody, MP33.5mm Ear Jack, Stereo FM Radio
Korisne karakteristke Dual SIM
Optical Trackpad
Fake Call, SOS Message,
Auto-pulling Email Service, Native ActiveSync
Smart Home
Povezivost Bluetooth technology v 2.1USB 2.0 (Full -Speed)
Memorija 54MB + microSD (up to 8GB)
Veličina 109.5 x 60 x 12.3 mm, 95g
Baterija 1000mAh


*
Sve funkcionalnosti, karakteristike, specifikacije i ostale informacije o proizvodima datim u ovom dokumentu, uključujući, ali ne ograničavajući se na, beneficije, dizajn, cena, delovi, performanse, dostupnost i mogućnostima proizvoda su podložne promenama bez prethodnog obaveštenja ili obaveze.

O Samsung Electronics

Samsung Electronics je globalni lider na polju poluprovodnika, telekomunikacija, digitalnih medija i tehnologija digitalne konvergencije sa prihodom od 116.8 biliona dolara u 2009. godini. Zapošljava približno 188,000 ljudi u 185 filijala, širom 65 država. Kompanija se sastoji od osam glavnih nezavisnih poslovnih jedinica: kompanija za vizuelni displej, kompanija za mobilne komunikacije, kompanija za telekomunikacione sisteme, kompanija za digitalne aplikacije, kompanija za informacione tehnologije, kompanija za digitalni Imaging, kompanija za poluprovodnike i kompanija za LCD ekrane.  Prepoznat kao jedan od globalnih brendova sa najbržim rastom, Samsung Electronics je vodeći proizvođač digitalnih TV aparata, memorijskih čipova, mobilnih telefona i TFT-LCD-a. Za više informacija posetite www.samsung.com

newsmaster