HTC PREDSTAVLJA HTC EXPLORER

HTC PREDSTAVLJA HTC EXPLORER™ – HTC TIME NASTAVLJA DA PROŠIRUJE GLOBALNO TRŽIŠTE PAMETNIH TELEFONA S PRISTUPAČNIM CENAMA

HTC Explorer je pametan telefon po pristupačnoj ceni sa funkcijom HTC Sense i prepoznatljivim dizajnom 

NJU DELHI, INDIJA – 29. septembar 2011. – HTC korporacija, globalni lider u inovacijama i dizajnu mobilnih telefona, danas predstavlja HTC Explorer, najpristupačniji pametni telefon i najnoviji dodatak svom globalnom portfoliju uređaja. HTC Explorer pruža unapređeno iskustvo pametnih telefona onima koji ih po prvi put koriste. Zaobljenog i kompaktnog dizajna, sa 3,2˝HVGA ekranom osetljivim na dodir i 3MP kamerom, HTC Explorer predstavlja atraktivan i pristupačan telefon sa performansama pametnih telefona.

„HTC Explorer je pametni telefon jednostavan za upotrebu kod kog klijent ima kontrolu i koji omogućava klijentu brz pristup najvažnijem sadržaju i informacijama”, rekao je Džejson Makenzi, predsednik globalne prodaje i marketinga u HTC korporaciji. „HTC Explorer je pametniji telefon namenjen svakome i predstavlja još jedan jasan pokazatelj HTC-ove globalne posvećenosti proširenju tržišta za naprednije pametne telefone.”  

HTC Sense

Sa integrisanim HTC Sense™, klijenti dobijaju oštriju grafiku, živu animaciju, širok spektar virtuelnih alatića i sinematsku i trodimenzionalnu vremensku prognozu. HTC Explorer takođe ima prilagodljivo zaključavanje ekrana koje funkcioniše kao prozor u realnom vremenu koji sadrži za klijenta najznačajnije informacije i sadržaj, kao što su novine na društvenim mrežama, fotografije, vremenska prognoza ili ažurirane informacije sa berze koje su dostupne čim se dotakne ekran. Zaključavanje ekrana takođe omogućava brz pristup kameri kako biste mogli da zabeležite značajne momente. Takođe ima i novi Smart Dialer koji prikazuje meni odakle samo jednim dodirom možete brzo i jednostavno izabrati koga iz kontakata želite pozvati.

Ostanite u vezi sa porodicom i prijateljima

Pratite novine na društvenim mrežama kod vaših kolega, prijatelja i porodice pomoću People vidžeta koji pokazuje novine na društvenim mrežama u jednom preglednom nizu. Takođe možete jednostavno poslati fotografiju, video snimak ili lokaciju u poruci samo jednim dodirom.

Brzo intuitivno pretraživanje interneta

HTC Explorer omogućava potpuno pretraživanje interneta pomoću Adobe® Flash®, i prvi je u svojoj klasi koji ima HVGA ekran, koji vam omogućava da pokrenete skoro sve aplikacije sa Android Marketa. Predviđanje URL-a omogućava brz pristup do prvih 100 internet sajtova, dok automatsko ispravljanje URL-a olakšava internet navigaciju. Korisnici mogu rezervisati mesto u restoranu ili povezati se sa SOS telefonima korisničkog servisa tako što će samo dodirnuti telefonske brojeve navedene na bilo kom internet sajtu. A ako ste zaboravili da odštampate mapu odredišta, jednostavno dodirnite adresu kako bi se pojavila realna mapa i prava lokacija.

Preuzmite kontrolu nad svojim životom

HTC Explorer vam omogućava da pristupite mnogobrojnim poslovnim i ličnim nalozima elektronske pošte i da više različitih kalendara pretočite u jedan prikaz. Obaveze sa različitih kalendara će se prikazivati u različitim bojama kako biste imali jasniju sliku o tome šta vas čeka sve tog dana. Iz jednog taba možete dodati nove obaveze u kalendar i tako upravljati svojim vremenom na najbolji način. HTC Explorer vam pruža kontrolu nad podacima i mobilnim uslugama pomoću opcije kontrole potrošnje koja beleži minute, poruke i podatke kako biste imali precizne podatke o potrošnji.

Dostupnost

HTC Explorer će biti dostupan na ključnim tržištima u Evropi, Bliskom Istoku, Africi i Aziji od četvrtog kvartala 2011. u metalik crnoj, crnoj i metalik teget boji.

O kompaniji HTC

HTC korporacija (HTC) je jedna od kompanija sa najbržim rastom u industriji mobilnih telefona. Time što u centar zbivanja stavlja ljude, kompanija HTC kreira inovativne pametne telefone i tablete koji bolje služe životu i potrebama pojedinaca. Kompanija se nalazi na tajvanskoj berzi pod brojem 2498. Za više informacija o kompaniji HTC, molimo posetite www.htc.com.


newsmaster