KNJAZ MILOŠ NAGRAĐUJE POSETIOCE U TC UŠĆE

Beograd, 19. oktobar 2012. godine – Knjaz Miloš odlučio je da nagradi i obraduje sve posetioce Tržnog centra Ušće koji se putem Foursquare mreže ili Facebook profila čekiraju na jedinstvenoj nagradnoj mašini „Knjazov kutak osveženja“. Knjaz Miloš nagradna mašina je postavljena u TC Ušće, ispred Diopta radnje u prizemlju, u periodu 17. do 23. oktobra ove godine, a svi zainteresovani mogu lično da isprobaju mehanizam koji je prvi put predstavljen u Srbiji i tako uživaju u unutrašnjem osveženju omiljene srpske mineralne vode.

Poznata srpska voditeljka, Marina Kotevski, bila je jedna od prvih koja je posetila „Knjazov kutak osveženja“, isprobala nagradnu mašinu i uživala u osvežavajućem ukusu poznatog Knjaza.
Marina Kotevski - KNJAZ MILOŠ NAGRAĐUJE POSETIOCE U TC UŠĆE

Svi posetioci koji tokom narednih sedam dana budu aktivirali mašinu čekiranjem putem svog smart telefona, dobiće hladnu Knjaz Miloš bočicu od 0,5l. Korisnici mogu pronaći lokaciju „Knjazov kutak osveženja“ putem Foursquare mreže ili se povezati sa svojim Facebook nalogom skeniranjem QR koda.

Kao brend koji spaja tradiciju, kvalitet i praćenje svetskih trendova, Knjaz Miloš je i ovoga puta dokazao svoju orijentisanost ka prilagođavanju zahtevima tržišta i maksimalnom zadovoljenju svojih potrošača.
 

 

###