ASUS PadFone – smart telefon i 3G tablet u jednom uređaju uz jedan postpejd ugovor

Beograd, 29. oktobar 2012. godine  – Vip je obogatio svoju ponudu ASUS PadFone telefonom koji pruža i sve funkcionalnosti 3G tablet uređaja.  Inovativno rešenje omogućava da se telefon ekrana 4.3 inča postavi u PadFone Station koji ga pretvara u 10.1 inčni tablet.

Oba uređaja poseduju kapacitativni Super AMOLED ekran osetljiv na dodir sa Gorilla Glass zaštitom. Telefon pokreće Qualcomm Snapdragon S4 procesor sa dva jezgra koja rade na 1.5 GHz, uz Android OS v4.0 (Ice Cream Sandwich) i 1GB RAM-a.

Zavaljujući moćnom procesoru, PadFone ima odlične performanse čak i pri radu sa većom rezolucijom, kada se nalazi unutar Station-a. Uz grafičku jedinicu Adreno 225 GPU i Super AMOLED ekran vrhunsko iskustvo gledanja filmova, igrica i ostalih sadržaja je zagarantovano.

ASUS DynamicDisplay tehnologija automatski prilagođava prikaz slike PadFone-a kada je ubačen u Station i kod većine aplikacija pamti gde ste stali, da bi kasnije mogli nesmetano da nastavite korišcenje aplikacija na tabletu. Svi kontakti, slike, dokumenta i omiljene igre su na raspolaganju bez obzira da li se ASUS PadFone koristi kao telefon ili tablet.

 

Kamera telefona od 8MP, sa CMOS senzorom sa pozadinskim osvetljenjem, velikim otvorom blende i objektivom sa 5 elemenata omogućava kreiranje jasnih fotografija, ali i video fajlova pune HD 1080p rezolucije, čak i pri slabijem osvetljenju. PadFone Station poseduje prednju kameru od 1.3 MP.

 

Svaki uređaj ima sopstvenu bateriju pa se samim tim produžava vreme korišćenja bez punjenja dok je telefon uklopljen u tablet.

U paketu se dobija i PadFone Stylus Headset koja se može koristiti ne samo kao olovka, već i za obavljanje telefonskih razgovora dok se PadFone nalazi unutar Stationa.

Tablet koristi 3G internet konekciju telefona, pa je dovoljna samo jedna SIM kartica i jedan ugovor sa operaterom.

ASUS PadFone je dostupan uz naknadu za aktivaciju već od 22.990 RSD u Smart 5000 tarifi, u Vip centrima širom Srbije.Više informacija na www.vipmobile.rs, 060 1234 i Vip centrima.

 

Dodatno:

 

O Vipu

Od 1. decembra 2006. Vip, član Telekom Austrija Grupe, obezbedio je licencu za GSM 900/1800 i UMTS mreže. Vip mobile nudi pun portfolio mobilnih usluga za pripejd, postpejd i biznis korisnike, a na domaće tržište prvi je uveo BlackBerry® iz Vodafona. Vip je najveća grinfild investicija u Srbiji do sada, sa uloženih 715.6 miliona evra. Na kraju juna 2012. godine, Vip je imao više od 1.6 miliona aktivnih korisnika i zapošljavao više od 900 stručnjaka i menadžera. Vip je ekskluzivni strateški partner Vodafona u Srbiji. Više informacija na www.vipmobile.rs.

newsmaster